1990’erne er in igen

By:

Du har sikkert lagt mærke til det – 1990’erne er in igen. Overalt ser du unge i joggingdragter og Helly Hansen jakker, der skriger til himlen, at de var i brug i det slutningen af det sidste årtusinde. Hvis du ikke har gemt dit tøj fra 1990’erne, har du sikkert brug for noget nyt for at kunne følge med moden. Men hvad skal du vælge? Vi kommer med nogle gode bud her. Alle budene tager udgangspunkt i webshoppen husetnord.dk. De har netop et stort udvalg af lækkert tøj, der følger moden. 

Er du på udkig efter en ny jakke, der ligner noget fra 1990’erne, kan du for eksempel se nærmere på mærker som Soulmate og Ticket Woman. Dem kan du begge få hos husetnord.dk. Deres jakker er tykke og lækre med en tydelige syninger, der opdeler jakken, og ofte også en hætte med en pelskant. 

Et par gode jeans var virkelig også noget, der kendetegnede 1990’erne – jo mere højtaljede, des bedre. Selvom jeans ikke har været af mode de sidste 80 år, har det ændret sig meget over tid, hvordan de har set ud. Hvis du vil være med på 1990’erne moden, skal du derfor have fokus på at have nogle, der går højt op i taljen. Hos husetnord.dk kan du finde jeans fra Claire. 

Skovmandsskjorten er en anden klassiker fra 1990’erne, der er in igen. Det var både mænd og kvinder, der gik med den behagelige skjorte, der ofte stod åben, så det var muligt at se t-shirten inden under. Moden var superbehagelig, og hvis du gerne vil have noget af den rare følelse igen, bør du helt klart investere i en eller flere skovmandsskjorter. Hos husetnord.dk kan du for eksempel finde skjorter i skovmandsstil og andre former for behagelige bluser fra mærker som FUB Women og Claire. 

Som med alle andre stilarter handler det dog om at tage 1990’er moden til dig og gøre den til din egen. 

Posted in: Husetnord.dk