3 tips til det naturlige festlook

By:

Det er snart tid til sommer, og det er for mange lig med ferie, byture og kolde drinks. Det betyder også, at vi gør lidt ekstra ud af os selv, og vi kommer her med gode tips til, hvordan du bedst forbereder dig på en aften i godt selskab med venner og veninder uden at fremstå som en opmærksomhedskrævende diva.

Noget helt nyt: Baby boomer negle

Det har altid ligget i kvindens gener at lakere negle op til formidabel festivitas. Og her er baby boomer negle blevet en særdeles populær løsning. Det skyldes det meget naturlige, men alligevel feminine look, der hjælper dig med at skille dig ud, uden at du nødvendigvis tager alt for meget opmærksomhed.

Baby boomer negle kan faktisk meget nemt laves selv, og det kræver ikke det helt store. Følg guiden i linket, og så kan du og dine veninder selv få lov at lege med det.

Man går aldrig galt med extensions

Nogle gange har håret bare ikke helt den længde, som man gerne vil have, men det skal i hvert fald ikke forhindre dig i at feste, som du vil. Med hårextensions kan du nemt og naturligt maskere den manglende hårlængde, da der findes mange varianter med forskellig længde, type og farve.

Gamacher i hudfarve

Gamacher er vanvittigt populære, men hvis du ikke ønsker de klassiske sorte gamacher, som skiller sig en smule ud, kan du finde hudfarvede gamacher, som giver dine ben et helt glat look uden at være for meget.

Som du nok har opdaget går gamacher nemt i stykker, men med hudfarvede gamacher kan det skjules lidt nemmere, hvis du på uheldig vis skulle få hul i dem.

Posted in: Skønhed