3 tips til en ægte Brian-oplevelse i bilen

By:

Er du typen, som gerne går den ekstra mil, når det kommer til udstyr i bilen, og kan du faktisk slet ikke få nok af nye gadgets og smarte tiltag, som kan øge kvaliteten af din køreoplevelse? Ikke alt udstyr behøves at være praktisk, og vi har i denne artikel samlet tre bud på både praktiske og udelukkende æstetiske tiltag, som du som en ægte Brian helt sikkert vil sætte pris på.

Start med en håndfri telefon

Det er ikke specielt god stil at snakke i telefon i bilen med en håndholdt telefon. Det er lidt mere cool at trykke på en knap og starte samtalen. Du udgør en risiko for andre i trafikken, hvis du snakker i telefon, uden at den sidder i en eksempelvis Brodit mobilholder – og den kan faktisk god se sej ud.

Tonede ruder

Det kan lyde lidt gammeldags, men tonede ruder vil helt sikkert give dig en masse opmærksomhed i trafikken. Vi kan ikke afvise, at politiet får et ekstra godt øje til dig, men hvis du har rent mel i posen (som man siger), så er der jo ikke noget galt i det. Hvis du nyder de ekstra øjne på dig fra alle leder og fronter, så er dette en løsning for dig.

Nye fælge

Denne her har ingen praktisk effekt, men du skal have nogle fede alufælge til din BMW. Det dur bare ikke med andre løsninger end den. Denne er igen til den ægte Brian, som gerne vil høre og ses og gerne er villig til at investere for, at det sker.

Posted in: Biludstyr