Avl kvalitetssvin med ornesæd fra Hattingagro.dk

By:

I Danmark har vi mange tusinde landbrugsbedrifter, og det er ingen overraskelse, at størstedelen af landets areal bliver brugt til at drive landbrug. Der drives megen forskelligt landbrug i Danmark, men især produktionen af svinekød er en af de helt store spillere på det danske landbrugsmarked. Mange danskere gør hver dag brug af svinekød i madlavningen, men også uden for landets grænser, bliver det danske svinekød spist i store mængder.

At svinekød fra Danmark også bliver spist i stor stil i udlandet, er ingen overraskelse, da det danske svinekød er af høj kvalitet. Den gode kvalitet kommer dog ikke ud af ingenting. Det kommer nemlig af mange års erfaring inden for svineavl. Ønsker du at producere svinekød af høj kvalitet på dit landbrug, skal du have fat i den rette ornesæd. Og den finder du hos Hattingagro.dk.

Hatting er Europas største ornesædsproducent, og her kan du købe sæd fra de populære racer DanBred Duroc, DanBred Yorkshire og DanBred Landrace, hvormed der er sæd til enhver type avl, du ønsker på dit landbrug. Svinene, der avles på, er alle blevet undersøgt af dyrlæger, og de bliver løbende tjekket for, om de fortsat er sunde og raske, og dermed kan du være helt sikker på, at kvaliteten af sæden er i top. Hatting har 10 ornestationer rundt om i landet, og du vil derfor altid kunne få leveret ornesæd, når der er brug for det. 

Find alt til landbruget hos Hattingagro.dk

At drive landbrug er hårdt arbejde, uanset om man opdrætter dyr eller dyrker jorden på markerne. På et landbrug er der mange ting at holde styr på, og enhver landmand bruger meget af sin tid på landbruget. Foruden tiden og kræfterne kræver det også meget udstyr og mange maskiner at drive landbrug.

Ud over at kunne købe ornesæd hos Hattingagro.dk, så har du også mulighed for at købe meget andet til landbruget. Uanset hvilket landbrug, du driver, så kan du finde lige det udstyr, du står og mangler hos Hatting. Her finder du alt fra rengøringsartikler og beklædning til værktøj, kompressorer og meget mere. Du finder desuden også et stort udvalg af sikkerhedsudstyr, så både du og dine kolleger kan færdes trygt og sikkert, når I bevæger jer rundt på gården. 

Er du svineavler, kvægavler eller driver du anden landbrug, så vil du med sikkerhed kunne finde lige det, du mangler på din gård, hos Hattingagro.dk.

Posted in: Landbrug