Barf hundefoder – råfoder til den aktive hund

By:

Mange hunde i Danmark er fejlernærede. Som oftest skyldes denne fejlernæring ikke ond vilje fra ejernes side, men ren og skær uvidenhed. Der er stadig mange hundeejere, som lever i den overbevisning, at fordi hunde spiser alt, er det ok, at de bliver spist af med næringsfattig mad – som for eksempel rester fra aftensmaden, hvilket ofte har et alt for højt indhold af kulhydrater og tomme kalorier.

Når en hund ikke får de næringsstoffer, den har brug for, risikerer den at udvikle mangelsygdomme så som svage knogler og tænder. Hunden kan også gå hen og blive overvægtig, hvilket igen kan føre til hjerte kar sygdomme, gigt, diabetes og problemer med fordøjelsen. Lige som et menneske har en hund brug for en diæt, som passer til dens vægt, alder, aktivitets niveau og race. Hvalpe har brug for en anden kost sammensætning end senior hunde, og jagthunden skal bruge mere energi end sofaløven. Diegivende eller drægtige tæver har brug for ekstra kosttilskud, og den ældre hund har brug for olier og mineraler, som kan styrke led og knogler.

Vælg den rette basiskost til din hund

Fælles for alle typer hunde er, at de har brug for den rette grundkost. En god og forsvarlig diæt for en helt gennemsnitlig hund med en sund vægt og et jævnt aktivitets niveau kan for eksempel bestå i en til to daglige portioner BARF hundefoder fra Mush BARF Vaisto. Mush BARF Vaisto hundefoder er baseret på BARF princippet – Biologically Appropriate Raw Food – og består af de reneste råvarer i en bred vifte af varianter, for eksempel vildt, okse, lam, fjerkræ eller fisk. Blandingen består desuden af kød, brusk, fedt, kallun og ben. Hertil er tilsat friske grøntsager, som sammen med eksempelvis skovbær sørger for, at hunden får de rigtige enzymer sammen med sine proteiner.

Du kan købe BARF hundefoder fra Mush BARF Vaisto billigt hos barksnbones.dk