Bedre udnyttelse af mandskabet med en smart vakuumløfter

By:

Når tunge ting skal løftes på byggepladsen eller i forbindelse med vejarbejde, kan det kræve både tid og kræfter. Ofte i et omfang, så det virker ganske omsonst – et brønddæksel kan sagtens kræve tre mands arbejde, fordi brønddæksler er et tungt og vanskeligt håndterbart emne, og samtidig som oftest er placeret under grundniveau. Dette gør arbejdet med at løfte og brønddæksler både hårdt og unødigt svært, hvis man ikke er i besiddelse af det rette hjælpemiddel.

Spar tid og minimer risikoen for arbejdsskader med en vakuumløfter

Det samme gælder for fliser eller trædesten, som måske ikke er så store og tunge, men som, hvis der er mange af dem, tager tid og arbejdskraft at flytte. Hvis samtlige emner skal samles op enkeltvis og flyttes i en trillebør, koster det både tid og arbejdskraft. Samtidig vil dit mandskab komme ud i uhensigtsmæssige løftestillinger, som kan slide på både ryg og knæ. Med en vakuumløfter fra ASP Produktudvikling kan du løfte og flytte store partier fliser på én gang uden at skulle bruge mange kræfter eller mandetimer.

Den smarte vakuumløfter arbejder hydraulisk med sugefødder, som suger sig fast til emnet – for eksempel en række fliser – hvorpå den let og elegant løfter flere fliser ad gangen uden at beskadige dem. Vakuumløfteren kan betjenes af én mand, som samtidig undgår at skulle udføre tungt, manuelt løftearbejde. Vakuumløfteren fra ASP Produktudvikling kan monteres på gravemaskiner og tilsluttes dennes hydrauliksystem. Vakuumløfteren er fremstillet til at kunne fungere under hårde forhold, og er designet til daglig brug.

Køb vakuumløfter til fliser hos ASP Produktudvikling

Hvis du kan se et behov for hjælpemidler til din arbejdsplads i bygge og anlægsbranchen, kan du med fordel tage et kig på ASP Produktudviklings hjemmeside asp-produkt.dk. Her kan du se varianterne af vakuumløftere samt en lang række andre produkter, udviklet særligt til de arbejdsopgaver, der findes i din branche.

Posted in: Vakuumløfter