Beskyt dine medarbejderes fødder med sikkerhedssko fra Ølholm Safety

By:

I de fleste brancher, hvor beskyttelse af hovedet i form af sikkerhedshjelm er påbudt, bør det også være forbudt at arbejde uden passende sikkerhedsfodtøj. En god og solid sikkerhedssko kan betyde forskellen på, hvorvidt din fod er beskyttet optimalt hvis den for eksempel kommer i klemme ved et fejlslagent løft, eller om knoglerne knuses med mulig uarbejdsdygtighed og et livslangt handicap til følge.

For en murer, murerarbejdsmand, stillads arbejder, lager arbejder eller anden medarbejder på en byggeplads kan dette udarte sig i en frygtelig tragedie – og for en arbejdsgiver kan det blive rigtig omkostningsfuldt at have en medarbejder, der er nødt til at sygemelde sig på ubestemt tid, og måske ikke kommer tilbage på jobbet. Og hvis man samtidig som arbejdsgiver har pligt til at stille det fornødne sikkerheds udstyr til rådighed, er man rigtig dårligt stillet, såfremt en medarbejder kommer til skade som følge af mangel på for eksempel sikkerhedssko.

Sikkerhedssko af høj kvalitet fra Ølholm Safety – en rigtig god investering

Derfor bør du, hvis du ønsker at undgå en situation, hvor forsikringen ikke dækker din medarbejders skader, og du risikerer et sagsanlæg, investere i sikkerhedssko til samtlige medarbejdere. Ud over det, at udgiften til gode sikkerhedssko udgør en brøkdel af den udgift, du må påregne, hvis en medarbejder får knust sin fod, vil det rette fodtøj højne livskvaliteten og arbejdsglæden for dine medarbejdere i det daglige.

Hos Ølholm Safety finder du et stort og velassorteret udvalg af sikkerhedssko fra kendte og velanset producenter. Samtlige sikkerhedssko, du finder i den online shop på olholm.dk, er fremstillet af slidstærke kvalitets materialer, og gennem årene udviklet til at opfylde krav så som den perfekte pasform, optimal støtte i hæl og svang, åndbarhed, tæthed imod væsker, afvisning af olie og fedt, skridsikre og stødabsorberende såler samt ekstra forstærkning i snuden, som gør, at skoen kan modstå højt udefra kommende tryk.

Lækre sikkerhedssko fra kendte mærker

Blandt de mærker af sikkerhedssko, du finder hos Ølholm Safety er brands som Airtox, Brynje, Cofra, Elten, HKSDK, Jalas, Puma, Sievi med flere. Samtlige producenter er interantionalt anerkendte, og samtlige varer opfylder de gældende krav og standarder vedrørende sikkerhed. Hos Ølholm Safety finder du sikkerhedssko i alle størrelser og udformninger, så lige gyldig hvilken facon, der passer bedst på dine medarbejdere, kan du finde den på olholm.dk – og det til ganske overkommelige priser.

Ølholm Safety tilbyder gratis levering, når du køber for over 950,- kr. Sikkerhedssko leveres i hele Danmark inden for 1-2 arbejdsdage.

 

Posted in: Sikkerhedssko