Bøgebrænde til fyringssæsonen

By:

Når den kolde tid begynder at melde sin ankomst, handler det om, at man har helgarderet sig til den kommende fyringssæson. Det kan godt være, du har husket træpiller til fyret og har varme på radiationen, men har du huske at skaffe brænde til det indvendige bål i form af for eksempel brændeovnen?

At høre ægte brændes knitren fra ovnen, som det langsomt brænder op, er bare en fornemmelse, der gør, at man føler sig i ét med naturen igen – selvom man sidder derhjemme trygt og varmt bag hjemmets fire vægge.

Vi vil anbefale, at du fyrer med bøgebrænde til den opgave, da det er godt at fyre med, og hvor du blandt andet kan få det til et indhold på eller under 10 procents vand ved køb hos Strandgaardsbraende.dk.

Men det er blot én fordel ved at købe bøgebrænde ved Strandgaardsbraende.dk. 

Det kommer nemlig for nogle bag på dem, at sommeren kan skride direkte over i en omgang koldt efterår uden det store varsel, hvorfor man måske skynder sig ud og enten fælder træet selv og kløver det i mindre stykker eller køber det færdighugget.

Men så skal man også indberegne en længere tørreperiode, og det har man måske ikke længere tid til.

Når du køber dit bøgebrænde hos Strandgaardsbraende.dk, så er det tørret for dig i forvejen, så du kan begynde at fyre med det med det samme, som du modtager det.

For de leverer nemlig lige til din adresse i Østjylland, hvilket kunne være i en by som Odder eller Silkeborg eller Aarhus, hvor du bor, eller til en anden nærliggende adresse, du ønsker, at leveringen skal ske på.

Desuden står de også for at kløve brændet i mindre stykker, så de passer til selv de mindste brændeovne.

Så selv hvis vejret er nogenlunde varmt nu, så sørg for at lægge din bestilling hos Strandgaardsbraende.dk allerede nu, så du ikke skal tænke på det senere.

Posted in: Bøgebrænde