Carnilove hundefoder – imødekommer din hunds ernæringsbehov

By:

Er du hundeejer, og ønsker du det bedste for din firbenede følgesvend, gør du klogt i at sørge for, at hunden har et sundt helbred. Et sundt hundeliv er et godt – og langt hundeliv. Og for enhver hund, uanset race, køn eller alder, gælder, at kosten spiller den væsentligste rolle i forhold til dens generelle sundhedstilstand. En hund, som ikke får den rette kost, vil, ligesom mennesker, på sigt udvikle mangelsymptomer. I allerværste fald kan fejlernæring føre til livetruende overvægt, som kan medføre risiko for hjerte kar sygdomme, diabetes, og andre fedmerelaterede dårligsomme som for eksempel gigt (som følge af overbelastning af leddene) og dårlig fordøjelse – ganske som vi kender det fra os selv. Får hunden ikke de rette næringsstoffer gennem kosten, kan den tillige udvikle sygdomme, som relaterer sig til vitamin- og mineral mangel, og løber dermed risikoen for diverse problemer med tænder, knogler og pels.

En fejlernæret hund vil samtidig mangle energi, og have tendens til at være irritabel og humørsyg. En hund kan jo ikke med ord udtrykke, at den har det dårligt – så vær opmærksom på din hunds adfærd, for det er der igennem, at du kan aflæse dens behov.

Rigtig hundemad fra Simbasfoder.dk – med alle de næringsstoffer, din hund har brug for

Alle hunde nedstammer fra vilde forfædre, og selv om hunden er domesticeret, og der er avlet på egenskaber som familievenlighed, sporsans og arbejdsvillighed, er hundens fordøjelsessystem stadig meget lig ulvens. Samtlige hunderacer, fra den mindste Papillon til den største Grand Danois har brug for den næring og de proteiner, som findes i råt kød, og de mineraler, som findes i dyreknogler – for det er hundens oprindelige føde. Hos Simbasfoder.dk finder du hundefoder, som er fremstillet efter princippet om, at rigtig hundemad skal ligge så tæt op af hundens oprindelige ernæring som overhovedet muligt. Derfor forhandler Simbasfoder.dk udelukkende kornfrit hundefoder, da korn ikke indgår som en del af hundens naturlige føde.

Blandt de mærker, du finder hos Simbasfoder.dk, og som producerer hundefoder i høj kvalitet, er Royal Canin, Arion, Olivers Petfood, Essential, Brit Care, Carnilove, Kingsmoor, Profine og Sams Field.

Køb billigt Carnilove hundefoder hos Simbasfoder.dk

Carnilove er hundemad – når det er bedst – helt uden fyldstoffer som for eksempel korn eller kartofler, som hunde ikke får noget ud af rent ernæringsmæssigt, men som ofte anvendes i billigt hundemad i stedet for de ægte, næringsrige råvarer. Carnilove baserer sine produkter på kød fra rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks, og med tilsatte skovbær og grøntsager, som tilfører fibre, vitaminer og antioxidanter.

Se udvalget af Carnilove hundefoder på Simbasfoder.dk

Posted in: Carnilove