Chanel parfume og makeup behøver ikke at koste dig en formue

By:

Langt de fleste kender brandet Chanel, og ved at det er et eksklusivt brand, der igennem mere end 100 år har leveret sande klassikere inden for både parfumer og makeup. Chanel er et af de mest ikoniske brands, og derfor er prisen også derefter. Men fortvivl ej! Her på siden finder du en lille guide gennem de mest populære produkter fra Chanel, som alle kan findes med besparelser på helt op til 47 % hos hjemmesiden emma.dk. Det behøver derfor ikke at være dyrt, at få fat i dine favoritprodukter fra Chanel.

4 favoritter fra Chanel

Herunder får du en lille introduktion til 4 af de mest populære klassikere fra Chanel, som aldrig går af mode. Hvis du ikke allerede kender til dem, så er det produkter, der er værd at kigge efter hos emma.dk, enten til dig selv eller som en luksuriøs gave til en du holder af.

  1. Chanel no. 5 tilbud

De fleste kvinder kender denne parfume – såvel som flere mænd, der sikkert har givet den til kvinden i deres liv. Chanel no. 5 er den mest kendte parfume fra Chanel, og har siden sin debut i 1921 været et symbol på en klassisk og sofistikeret kvindeduft. Og så var det den duft, Marilyn Monroe sov i hver nat.

  1. Bleu de Chanel tilbud

Bleu de Chanel er en sand klassiker til mænd både som parfume og deodorant. Duften er aromatisk og maskulin med duftnoter af citrus, sandeltræ og basilikum. En perfekt gave til manden i dit liv.

  1. Coco Chanel Mademoiselle tilbud

Coco Chanel Mademoiselle er en parfume som blev kreeret i 2001. I modsætning til Chanel no. 5 er denne parfume lidt lettere, og har en mere frisk, citrus og blomster baseret duft, hvorfor den måske også henvender sig mere til de yngre kvinder.

  1. Chanel Rouge Allure 99 Pirate læbestift

En ægte rød læbestift er et must-have i enhver kvindes makeuptaske, og symboliserer klasse, power og skønhed. Coco Chanel selv gik aldrig uden for en dør uden sin røde læbestift, og er blandt andet kendt for at sige: ”If you’re sad, add more lipstick and attack”.

Få fingrene i de bedste Chanel parfume tilbud og få fyldt op på badeværelseshylden

Hvis du også ønsker at få del i Chanels luksus og glamour, så behøver du hverken købe dyre tasker eller kjoler. Du kan nemt få lidt Chanel-klasse ind i hverdagen med både Chanel parfume og makeup, og det behøver ikke at koste dig en formue. Om du allerede har en yndlingsparfume fra Chanel, som du ønsker at købe igen, eller om du for første gang vil prøve et af de lækre Chanel produkter, så kan du finde dem billigt hos emma.dk.

Som medlem af fordelsklubben, emma.dk, opnår du nemlig store besparelser på kendte brands som blandt andet Chanel. Du betaler kun 85 kr. om måneden for et medlemskab, og til gengæld kan du nemt få fat i de bedste Chanel tilbud og tilmed få sendt dine produkter gratis direkte til døren. Se hele deres udvalg af Chanel tilbud her på siden og gå på jagt efter gode tilbud blandt deres mere end 400 kendte brands. God shoppingtur!

Posted in: Chanel tilbud