En dynamisk arbejdsplads giver bedre arbejde

By:

image

Kender du også det, når man kun et par timer inde i ens arbejdsdag begynder at få ondt i ryggen eller sidde uroligt? Det gør, at man ikke kan koncentrere sig lige så godt om sit arbejde, man bliver mindre effektiv og i det lange løb kan det give varige men, at have en dårligt stol.

Du kan skabe dig selv en langt mere dynamisk og komfortabel arbejdsplads ved at investere i en god kontorstol – eksempelvis den klassiske stol Herman Miller Aeron. Med en stol af en ordentlig kvalitet, vil du opleve en langt højere komfort i din arbejdsdag, hvilket vil mindske gener, hvormed du kan undgå ryg- og nakkeskader.

Hvilken stol bør du vælge?

Herman Miller Aeron stolen fås i to forskelige klasser. Der er Premium Refurbished serien, hvor stolen har været brugt før, men den har til gengæld også gennemgået en 5-trins proces, så den fremstår som ny. Det er altså en stol i særdeles høj kvalitet, så du kan være sikker på, at din stol er klar til brug og som vil leve op til dine forventninger.

Modellerne fra Upcycled-serie er billigere, derfor vil man også kunne finde brugsmærker – det er meget forskelligt hvor mange og hvilken slags brugsmærker den enkelte stol har, men fælles er, at du er garanteret en stol, der er funktionsdygtig og klar til brug. Du skal vælge en stol fra denne stol, hvis du vil have en velfungerende stol til en virkelig fordelagtig pris.

image-1

Stolen fås i to størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og til dit arbejdsrum, og hvis du køber din stol hos Valueshop.dk få du altid gratis og hurtig levering samt prisgaranti, så alt du behøver at bekymre dig om er, at få taget stolen i brug.

Posted in: Arbejde