En dyrehandel du kan stole på

By:

Avifauna er en populær dyrehandel, som har været i dyrebranchen i 46 år. Hos Avifauna går vi op i at være en dyrehandel, som leverer den bedste service samt produkter, der er er helt i top kvalitetsmæssigt. I vores sortiment kan du finde udstyr og foder til både dine firbenede bedste venner og de tobenede samt dem med gæller.

Prisvenlige produkter

Det skal ikke koste en bondegård at have kæledyr. Derfor kan du i Avifauna dyrehandel altid finde produkter til venlige priser, som alle kan være med på. Du finder også ofte gode tilbud i vores sortiment uden at du går ned på kvaliteten. Vi opdaterer vores udvalg ofte, så du altid kan finde spændende ting til dit kæledyr i form af for eksempel legetøj til hunde. Vi sørger for en hurtig levering, så foder og legetøj eller bure kommer i god tid.

Alt hvad du behøver et enkelt sted

Du kan i ro og mag derhjemme handle alt, hvad du har brug for til dine kæledyr i vores online dyrehandel. Lige meget om du søger nyt foder, halsbånd til katte eller akvarier, så finder du det her hos os. Vi sælger også mineraler til heste og terrariesprays for at give et indblik i, at det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke produkter du kan finde på vores hylder.

Hjælp og gode råd

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget med hensyn til vores services eller produkter. Vi ved at dit kæledyr er din bedste ven og fortjener det bedste, og derfor går vi også højt op i at levere en fantastisk service og have gode relationer med vores kunder. Kontakt os allerede i dag hvis du har spørgsmål eller henvendelser. Vi står klar til at hjælpe dig.