Få bløde krøller med de rette produkter

By:

Med beachy-bløde krøller, der har et naturligt fald, kan du skabe et elegant og voluminøst udtryk, der passer perfekt til både hverdag og fest. Hvis du har krøller fra naturens side, har du nok oplevet, at det kan være svært at bevare et blødt og shiny finish hele dagen. Alt efter mængden af luftfugtighed kan krøllerne ofte have en tendens til at kruse eller stritte ud til alle sider. Heldigvis er der dog hjælp at hente. Med de rette produkter har du nemlig mulighed for at give dit hår masser af glans, så krøllerne beholder en stærk grad af blødhed. Ønsker du at style dit hår, kan det hertil være en idé at investere i produkter, der samtidig virker varmebeskyttende.

Vælg hårprodukter med plejende effekt

I naturligt krøllet hår er det særligt vigtigt at benytte fugtgivende hårprodukter, der har en plejende effekt. Her er det især leave-in conditioners, der spiller en vigtig rolle i muligheden for at style og holde krøllerne så bløde og fugtede som muligt. Et leave-in produkt fås typisk som en creme, der hurtigt trænger ind og ikke efterlader et fedtet lag på håret. Ved at vælge en creme, der trænger hurtigt ind i hårstråene, skaber man samtidig de bedste forudsætninger for mindskningen af spaltede spidser og tør hovedbund.

Behold krøllerne hele dagen

Mange associerer måske hårspray med tørre hårstrå og et unaturligt look. Men med tiden har mange eksperter formået at udvikle hårsprays med fugtgivende ingredienser, så håret ikke efterlades tørt. I stedet er der fokus på en langvarig finish, der både kan bruges, når du ønsker at beholde dine naturlige krøller hele dagen – eller når du har stylet dit hår med et krøllejern.