Få et rigtigt dykkercertifikat

By:

Hvis du altid har ønsket dig et rigtigt dykkercertifikat, behøver du ikke lede længere efter stedet du kantage det! Hos Godive Dykkercenter i Aarhus er vi klar til at hjælpe dig i gang med at tage ditdykkercertifikat. Dykkercertifikatet er et grundkursus i dykning, og lær en masse om dykning med dengrundige dykkerteori. Med dette kursus får du al den nødvendige teknik og viden, som du har brug for atkunne foretage sikre dyk under vandet.

Oplev dit eget undervandseventyr

Det er en helt anden verden under vandet, og med et dykkercertifikat bliver du nu inviteret ind i dennenye verden, fyldt med spændende eventyr. Vi uddanner i den organisation som hedder SSI, som står for’Scuba Schools International’. Det er et grundigt kursus af høj kvalitet, som sikrer at du kan foretagespændende og sikre dyk når du har opnået dit dykkercertifikat.

Open Water kursus – Teori og dykkertræning

Med et Open Water kursus får du tre dele – teori, træning i pool, og træning i åbent vand. Det startermed et online selvstudie, så du i komforten af dit eget hjem kan starte dit eventyr som fritidsdykker. Derer masser af spændende teori og videoer, som skal sørge for at du lærer grundlæggende ting veddykning. Når du har afsluttet teoriprøven, er du klar til at gå videre i forløbet med den reelle dykning ogkomme endnu tættere på at opnå dit dykkercertifikat.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang med dit spændende dykkereventyr, skal du bare tilmelde dig på vores hjemmesideeller ringe til os, så finder vi et kursus der passer til dig. Efter tilmeldingen får du adgang til teorien, somdu skal studere derhjemme, og så er du snart godt på vej til at få dit dykkercertifikat!

Posted in: Dykning