Fem fine produkter til laboratoriet

By:

laboratorieudstyr

Laboratorieudstyr i topklasse betyder topresultater. Om det er i fysik/kemi-undervisningen i folkeskolen, til kemieksamen i gymnasiet eller til en bacheloropgave på universitet, så kan Scandiact tilbyde laboratorieudstyr i topkvalitet til stort set alle læringsmiljøer. Produkter som kolber og måleglas, vægte, pipetter, mikroskoper og et væld af andet udstyr der er med til at gøre undervisningen mere spændende og lærerig. Derfor er det vigtigt, at du vælger det rigtige udstyr, så det passer til den rigtige undervisning. Læs med her og se nogle gode bud på fem produkter der kunne pifte dit laboratorie lidt op.

 

  • Fuldautomatisk autoklave.

Til den avancerede laborant. Bordautoklaven kan indeholde 23 liter væske og er omkranset af et rustfrit stålkabinet, som er nemt at vedligeholde. Den benyttes til at sterilisere mikrobiologiske substrater, inficeret materiale og udstyr, det kan fx være instrumenter en kirurg vil bruge eller lægemidler til injektion. Autoklaven består ligeledes af et indvendigt aluminiumskammer og ABS-isoleret låg med tilhørende låsefunktion. Autoklaven er fuldautomatisk og har temperaturstyring med et digitalt display. Den har også en automatisk udluftningsventil og dobbelt sikkerhedssystem. Autoklaven er også udstyret med forprogrammerede sterilisationsprogrammer, så det er du sparet for.

  • Cylinderglas

Perfekt til klasselokalet. Et klassisk cylinderglas der fungerer godt i klasseundervisningen. Dette cylinderglas er udstyret med en rund fod og hældetud. Den har dog ingen graduering men kan indeholde 250 ml.

  • Magnetomrører

En super god mulighed for at pifte kemi-lokalet lidt op. Det kan gøres med en magnetomrører med varme. Den kan benyttes til automatisk omrøring af en væske. En magnetomrører har den fordel, at den kan bruges i en lukket konstellation, altså en konstellation hvor der ikke må komme ilt til. Her kommer de motordrevne omrører til kort, der kræver smørelse og derved kan afbryde et igangsat projekt.

  • Adam vægt

Med sin spinkle størrelse er CB-serien af Adam vægte nem at finde plads til i laboratoriet og resultaterne kan tydeligt aflæses på LCD-displayet. Den kommer i flere forskellige udgaver alt efter hvad ens behov er.

  • Bunsenbrænder

Giv nyt liv til en laboratorieklassiker. Nemlig bunsenbrænderen. Bunsenbrænderen kan bruges helt fra undervisning i folkeskolen til forskning på de førende universiteter i landet. Du få her en bunsenbrænder til bygas med dertilhørende vågeblus og regulering.
Som du kan se, er der et væld af muligheder, når det kommer til nyt udstyr og løsninger i laboratoriet.  Pift undervisningslokalet op eller gør klar til et nyt forskningsprojekt med det nyeste og bedste udstyr fra Scandidact.

Posted in: Udstyr