Find de bedste tilbud på vildtkameraer af høj kvalitet

By:

Vildtkameraer anvendes ofte af jægere og landmænd, som ønsker at overvåge et større udendørs område, f.eks. et jagtareal for at følge med i, hvad vildtet foretager sig, når jægeren eller landmanden ikke er til stede. Men vildtkameraer kan også bruges i forbindelse med overvågning af f.eks. ejendomme eller byggepladser for at forhindre hærværk og tyveri. Fordelen ved at anvende et vildtkamera frem for et almindeligt overvågningskamera til overvågning er, at vildtkameraet kan køre i lang tid på batterier, så det kan sættes op steder, hvor du måske ikke kommer forbi hver dag. Desuden har de fleste vildtkameraer infrarød LED, som betyder, at det kan optage i mørke uden at nogen opdager det, og dermed er det perfekt til en mere diskret overvågning af et område. Specialkamera.dk er en onlineforhandler, som tilbyder prisvenlige vildtkameraer af god kvalitet. Vildtkameraerne forhandles med og uden MMS-funktion, og du får rabat, hvis du køber minimim 3 stk.

Markedets bedste vildtkameraer

Hos Specialkamera.dk finder du markedets bedste vildtkameraer. Der er flere modeller af Bolyguard vildtkameraer fra producenten BolyMedia. Med det populære kamera er det nemt at lave HD-videooptagelser af vilde dyr, for det er superhurtigt til at registrere enhver bevægelse. Kameraet er solidt bygget, batterierne har en lang levetid, og det er et af de mest kendte vildtkameraer på markedet. Du kan også anvende et Bolyguard vildtkamera til overvågning af f.eks. din ejendom. Spypoint er et vildtkamera i topklasse, som er enkelt og nemt at betjene. Kameraet har markedets længste optageafstand og tager billeder med den hurtigste hastighed i den allerbedste kvalitet. I modsætning til andre producenter anvender Spypoint 9 MP kamera og 9 MP linse, og den høje linsekvalitet giver langt bedre billeder. Vælger du et Spypoint vildtkamera får du virkelig god kvalitet til en god pris hos Specialkamera.dk. I sortimentet finder du også det trådløse Securtron UCam, som anvender en 4G forbindelse til overførsel af billeder. Kameraet er ideelt at sætte op steder, hvor du ikke kan anvende et almindeligt IP Kamera. Det kan f.eks. være overvågning af sommerhuse, byggepladser eller jagtarealer. 

Få et vildtkamera til en god pris

I webshoppen finder du mere information og specifikationer på de vildtkameraer, som Specialkamera.dk tilbyder. Specialkamera.dk er specialiserede inden for overvågningskameraer, så ud over vildtkameraer forhandler de overvågningskameraer til alle slags formål samt bakkameraer. Er du jæger, landmand eller står du og skal bruge et vildtkamera af andre årsager, så finder du det helt sikkert til en god pris hos Specialkamera.dk. 

Posted in: Uncategorized