Flot og holdbart finish med epoxy gulve

By:

Drømmer du om det eksklusive og raffinerede new Yorker look i din lejlighed, med blotlagte murstens vægge, enkle møbler, store, sammenlagte rum og et gulv i råt beton look, som dækker hele arealet? Eller ønsker du dig et alternativ til dit gamle trægulv, som er nemmere at holde rent og ikke kræver den store vedligeholdelse? Så bør du overveje at få skiftet dit nuværende gulv ud med et robust epoxy gulv.

Hvorfor skal jeg vælge et epoxy gulv?

Der er mange fordele ved at vælge et epoxy gulv frem for andre gulvbelægninger, som for eksempel træ, linoleum eller plastik parket. For det første kræver et epoxy gulv nærmest ingen vedligeholdelse. I modsætning til et trægulv skal et epoxy gulv ikke vaskes med en bestemt type sæbe flere gange om ugen for at holde sig pænt. Dit epoxy gulv bliver slet ikke slidt i samme omfang som et trægulv, som, når den beskyttende overflade først er slidt af, hurtigt bliver grimt og gråt eller gulligt i overfladen. Du behøver ikke at bekymre dig over spildte væsker – dit nye epoxy gulv suger ikke væsker til sig, og der dannes ikke grimme, misfarvede skjolder, heller ikke hvis du spilder farvede væsker som for eksempel kaffe, rødvin eller te.

For det andet kan du vælge lige præcis den farve epoxy gulv, du ønsker, således at dit gulv kommer til at passe til boligens farver og farverne på det øvrige decor. Og for det tredje bliver et epoxy gulv ikke ridset og skrammet af møblerne, børnenes legetøj, kæledyrenes kløer eller gæsternes sko.

Hvor kan jeg finde et billigt epoxy gulv?

Hvis du ønsker dig et modstandsdygtigt og rengøringsvenligt epoxy gulv, kan du med fordel besøge vestbjergepoxygulve.dk. Her kan du se eksempler på veludførte epoxy gulve i alle looks, med eller uden mønster, og i mange forskellige farver.

Posted in: Epoxy Gulve