Følg dit barns udvikling med en sjov højdemåler

By:

Dit barn udvikler sig rigtig hurtigt. Du lægger måske ikke mærke til det i det daglige, men det går enormt hurtigt. Det kan derfor være sjovt at holde øje med, hvor meget dit barn vokser ved at have en højdemåler hængende på børneværelset, i køkkenet eller et andet sted, hvor det passer at have den hængende. Du kan gøre det til en vane at måle dit barn løbende. Det kan for eksempel være en gang hvert halve år. Så kan I holde øje med, hvor meget barnet er vokset. Det er både sjovt for dig og for din søn eller datter er vokset. 

Et godt sted at finde en sød højdemåler til værelset er på villavejen.com. De har et stort udvalg af højdemålere i flotte naturmaterialer. Det er med til at gøre det nemt for dig at finde den helt rigtige. Du kan vælge mellem en klassisk højdemåler, hvor du har en målestok. På den kan du måle barnet og notere på den, hvor højt dit barn er. Det er en smart måde at gøre det på, hvis du ikke har så meget plads til at sætte din højdemåler op. Så fylder den bare en lille del af væggen. 

Du kan også finde en højdemåler, hvor du får en række træbrikker med barnets alder på. Du måler derfor barnet og sætter brikken op i samme højde, som barnet har nu. Hvert år bliver der derfor tilføjet en ny brik til samlingen. Fordi du skal måle barnet en gang om året og dermed tilføje en brik en gang om året, er det noget, der er sjovt at gøre for eksempel til barnets fødselsdag eller til nytår. 

Træbrikkerne har flere forskellige former. Det er blandt andet sekskanter og sommerfugle. Alt efter hvad dit barn godt kan lide, kan du vælge træbrikker, der passer til. Træet er slebet, så der ikke er nogen skarpe kanter eller splinter. Det er med til at gøre, at de nemt kan hænge i børnehøjde, uden at dit barn får splinter i fingrene af dem. 

De sekskantede træbrikker kan du få både med alder på og med forskellige motiver. Det kan være et motiv, som dit barn godt kan lide. Du har også mulighed for at få brikker, hvor du kan skrive barnets navn og fødselsdag på. Det gør, at du kan gøre dit barns højdemåler meget personlig, så den passer perfekt til lige præcis dit barn og hans eller hendes værelse. 

Posted in: Højdemåler