Forebyg skader med kinesiologitape

By:

Hos henza.dk finder du hele vores sortiment af kinesiologitape. Kinesiologitape er en elastisk tape som blev udviklet af en japansk læge i 1970’erne. Kinesiotape anvendes i dag af atleter verden over til behandling og forebyggelse af sportsskader. Tapen har også fundet stor anvendelse til anden forebyggende vedligeholdelse, ødem, og smertebehandling. Kinesiotape støtter og stabiliserer muskler og led uden at påvirke din krops og dine leds bevægelsesfrihed. For at få effekt af kinesiotape er det vigtigt at du påsætter det korrekt.
Hos henza.dk kan du finde kinesiotape, der allerede er udskåret, så det passer til forskellige steder på kroppen. På den måde er du sikret, at du opnår optimal effekt af din tape. Du kan også købe en rulle tape og finde vejledninger på Youtube eller hos en fysioterapeut.

Uanset om du vælger selv at påsætte kinesiotapen eller får den sat på hos en fysioterapeut, så er det et produkt, der virker. Det bruges typisk omkring led eller på skinnebenene, hvor skinnebensbetændelse nemt opstår og kan forårsage store smerter for atleten. 
Kinesiotape kan derfor være med til at gøre, at du som atlet kan fortsætte din træning samt nedsætte risikoen for skader på trods af et højt aktivitetsniveau. 

Kinesiotape bruges af atleter fra mange forskellige sportsgrene. Det er altså ikke kun fodboldspillere og håndboldspillere, der gør brug af denne japanske opfindelse. Kinesiotape ses også på eksempelvis svømmere, løbere, styrkeløftere og mange andre.
Kinesiotapens store popularitet tyder på dens store effekt. Gennem årene har kinesiotapen hjulpet mange atleter til at præstere endnu bedre, end de gjorde før. Det har hjulpet atleter over skader og overbelastninger, og det har forebygget skader, der ellers ville have opstået.

Så uanset om du er professionel sportsudøver, eller du bare løber derhjemme engang i mellem, så kan kinesiotape hjælpe dig til at holde din krop stærk og kampklar til ethvert træningspas.