Forkæl dine medarbejdere med en firmafrugtordning

By:

image

Glade medarbejdere er gode medarbejdere. Det er ganske enkelt. Hvis medarbejderne i et firma er glade for at være ansat, er de samtidig mere villige til at yde en ekstraordinær indsats for deres arbejdsplads. Omvendt vil utilfredse medarbejdere være ligeglade med, hvordan det går firmaet.

Der er mange måder at få glade medarbejdere. Selvfølgelig handler det om godt lederskab og gode arbejdsforhold. Det er også vigtigt at tonen på jobbet er god, og at sammenholdet er godt. Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig vigtigt, at arbejdspladsen bidrager positivt til, at medarbejderne er sunde. Det gælder både mentalt og fysisk.

Det kræver hårdt arbejde at skabe rammer på arbejdspladsen, som opfylder alt det. Heldigvis er der nogle ganske simple ting, man kan gøre, som vil have stor effekt. En ide kunne være at indføre en frugtordning i firmaet.

image-1

Sund frugt skaber glæde og sammenhold på arbejdspladsen

Selvom det lyder som en lille ting, kan en firmafrugtordning faktisk gøre rigtig meget. Først og fremmest har det en enorm signalværdi. Det viser nemlig medarbejderne, at du tager hånd om dem, og ønsker at give dem gode arbejdsvilkår.

Derudover giver frugtordningen en følelse af fællesskab. Det virker måske lidt søgt, men faktisk kan sådanne ordningerne få medarbejderne til at føle sig som en del af firmaet. Det skaber nemlig en følelse af, at man er sammen om noget, fordi man deler frugten

Til sidst kan man sige, at frugt er et genialt sundt alternativ til andre snacks. Det indeholder masser af energi, og rigeligt med vitaminer. På den måde bidrager en frugtordning altså til større sundhed på arbejdspladsen.

Hvis du gerne vil gøre noget godt for dine medarbejdere, er det bedste altså at forkæle dem med frisk frugt. Derfor bør du hurtigst muligt indføre en firmafrugtordning.

Posted in: Arbejde