Forudsætningen for et godt samarbejde

By:

image   image-1

Det er vigtigt, at man repræsenterer sit firma ordenligt, når man ude hos kunder – selv når man blot diskuterer potentielle samarbejder med dem i værkstedet eller i restauranten. Med det rette firmatøj kan I afspejle jeres arbejde og dermed give potentielle kunder et billede af, hvad det er for et stykke arbejde, I kan levere. For hvis I eller jeres medarbejdere har et lettere sjusket udseende, hvordan skal kunden da kunne vide, at I rent faktisk leverer et kvalitetsarbejde udover det sædvanelige? Førstehåndsindtrykket i mødet med kunder er således vigtigt i næsten alle brancher, derfor kan I også finde firmatøj til en lang række af dem hos Tøjlageret. I kan finde firmatøj inden for kategorierne:

  • Restaurantionstøj
  • Byggeri og håndværk
  • Klinik og laboratorie
  • Sportstøj
  • Profiltøj
  • Firmatøj med logo

image-2

Tøj til alle brancher

Inden for enhver branche er der forskellige ting, som er særlig vigtige i forbindelse med valget af arbejdstøj.

De har et stort udvalg af mærker, der leverer arbejdstøj til både mænd og kvinder, og alt sammen er funktionelt, holdbart og komfortabelt. Derudover er det udviklet således, at det lever op til internationale normer og standarder, så I skal ikke bekymre jer om certificering af arbejdstøjet – det er nemlig i orden.

I kan med fordel vælge at synliggøre jeres firmaet med logo, tryk eller broderi på firmatøjet. Det er nem branding, der signalerer professionalisme og øger kendskabet af jeres brand. Derudover skaber det samhørighed blandt kollegerne på arbejdspladsen og sørger for at jeres potentielle kunder ikke er i tvivl om, hvem I er.

Derudover finder I her også sikkerhedsfodtøj og jobsko samt tilbehør som knæpuder, strømper, huer og handsker, så I kan blive velekviperede fra top til tå.

Professionel tilgang og god service

Hos Tøjlageret Firmatøj har de over 60 års erfaring med beklædning til erhvervslivet. Deres fokus har altid været på bæredygtighed samt holdbarhed og funktionalitet i beklædningen til arbejdsbrug, derudover ønsker de at give en god service oplevelse. Det betyder, at I vil opleve personlig betjening med en professionel tilgang til enhver bestilling – store såvel som små opgaver. De tilbyder desuden yderligere service som oplægning efter mål, reparationer, små justeringer samt påsætning af logo og brodering, hvilket alt sammen foregår i deres eget hus. De er altså totalleverandører og dermed de helt rigtige til at hjælpe og vejlede jer i valget af firmatøj, så dig og dine medarbejdere kan se lige godt ud, som det arbejde I leverer.

Posted in: Arbejde