Funktionelt og flot design til børnetøjet

By:

Find et godt børnetøjsmærke

Har vi ikke alle et minde fra vores barndom om at blive presset til at tage noget tøj på, vi ikke ville have på? Men hvorfor ville vi ikke det? Den hjemmestrikkede trøje fra mormor kradsede måske, eller bukserne føltes som om, de var ved at falde ned. Eller værst af alt – en stor fluffy nederdel kan være irriterende at klatre i. Noget har dog ændret sig i dag, da det virker som om, at børn i højere grad har en mening om, hvad de kan lide og ikke lide af tøj. Og derfor kan nogle børn godt op i, hvordan tøjet ser ud ud og ikke kun, om det er funktionelt. Men funktionalitet er vigtigt, når det kommer til børnetøj, da de jo bevæger sig meget mere end os voksne og på en anden måde. I stedet for at lede i blinde efter hvert stykke børnetøj, så find et mærke af god kvalitet, som du ved sidder godt på børnene og kan tåle mange gange vask, og som de plejer at vise begejstring for. 

Hust and Claire er et nordisk børnetøjsmærke, der laver tøj til børn fra 0-12 år i god kvalitet. Til pigerne er der feminine og søde items, ikke kun med den sædvanlige lyserøde, men også fin mørk rosa, mintgrøn mm., og du kan vælge mellem alt fra varme trøjer til kjoler til festlige lejligheder. Fx vil et par Fenya trefarvede strømpebukser med en kanin på vej op af benet gøre underværker. Der er også tænkt på drengene med cool jeans og seje bluser i flotte farver. 

Bisgaard laver baby- og børnesko, som er produceret, så de kan leges og åndes i. De er derfor af ægte læder. Du vil hurtigt kunne finde et par smarte støvler eller sko til dit barn, som han eller hun gerne vil have på ved synet af de fine farver eller mønstre. Fx laver de gummistrøvler med leopardmønster – waw…