Garn og tilbehør

By:

I dag er det ikke kun blandt de ældre, at det er populært at strikke og hækle. Mange unge mennesker er også begyndt at holde af at strikke og hækle. Specielt nybagte mødre kan godt lide at strikke trøjer, strømper og tæpper til sine børn. Uld er rigtig populært til bløde trøjer og huer. Hvis man derimod skal lave strømper, så findes der strømpegarn specifikt til strømper. Hvis man vil hækle karklude, så er det godt at bruge bomuld. Så hvilket garn, som man skal bruge, det afhænger helt af, hvad man ønsker at lave. Af farver er de pastelle farver meget populære. Specielt til børnetøj og børnetæpper.

Hos Sommerfuglen.dk har de et stort udvalg af garn og tilbehør til at strikke og hækle som strikkepinde og hæklepinde.

Det har altid været populært at strikke og hækle sit eget julepynt, og det er stadigvæk populært. Så op til julemåneden, der bliver der solgt meget garn i julefarver som rød og grøn.

Noget, der er blevet populært indenfor de seneste par år, det er at hækle den kendte abe fra Kay Bojesen og de populære fugle fra samme designer er også begyndt at blive populære, men aben er stadigvæk den mest populære at hækle.

Posted in: Garn