Giv din virksomhed et mere indbydende look med grønne tage

By:

Har du en virksomhedsbygning med fladt tag? Og vil du gerne give den et andet udseende? Så kan det være en god ide at få lavet et nyt tag. Det kan ændre din virksomheds udseende radikalt. Du får en virksomhed, der ser langt grønnere og mere indbydende ud. Derudover er grønne tage miljøvenlige, hvilket kan være med til at styrke virksomhedens grønne profil. 

Firmaet Buus Anlægsgartner har i mange år arbejdet med at lave grønne tage. De var nogle af de første, der begyndte på det i Danmark, og har derfor rigtig meget erfaring på området. De kan derfor nemt hjælpe dig, hvis du gerne vil have lavet et nyt tag. 

For at kunne få et grønt tag er det først og fremmest vigtigt, at dit tag er fladt. Det er forudsætningen for at lave det. et grønt tag laves ved, at der lægges et stenlag, hvor små planter skal vokse. Det kan ikke lade sig gøre på et skråt tag. Når du vil have et grønt tag, skal du også være opmærksom på, om bygningen kan holde til taget. Det kan blive en del tungere end et almindeligt tag, fordi planternes rødder holder regnvandet tilbage. 

Når planterne holder regnvandet tilbage, belaster det ikke kloakken nær så meget. På grund af øgede regnmængder er man mange steder ved at udvide kloakkerne. Det kan du slippe for eller i hvert fald udsætte, hvis du investerer i et grønt tag. Planterne bruger dels noget af regnen selv, dels fordamper en del af vandet fra taget. 

Der er flere forskellige små planter, der kan bruges til at lave et grønt tag. Du får selv mulighed for at vælge hvilke, når du får Buus Anlægsgartner til at stå for det. De har arbejdet sammen med mange – både private og virksomheder – og ved derfor, at det kan være rart at have noget at vælge imellem. Buus Anlægsgartner har stået bag flere store projekter, både med grønne tage og med anlæggelse af grønne områder. Det er for eksempel i det nye område i Aarhus Ø. De kan derfor sagtens klare et større projekt, hvis det er det, det vil være, hvis din virksomhed skal have et grønt tag. 

Mange virksomhedsbygninger er bygget i et meget praktisk og firkantet udseende. Et grønt tag kan være med til at bløde op på virksomhedensbygningens fremtoning. Den kan tilføre noget farve og noget organisk dynamik. Det er derfor både en meget praktisk og en flot løsning. 

Læs mere på https://www.buus-ag.dk/ 

Posted in: Uncategorized