Gode lanterner til udendørs brug

By:

Der er ikke meget, der er hyggeligere end en fin, smuk belysning på terassen eller ved hoveddøren. For ikke at nævne ude i havens træer. Men har du ingen strøm, så giver det ikke altid mening med lyskæder og alskens andre finurligheder. Her fungerer det bedre med lanterner.

Vælg en god kvalitet

Hvis du vil have lanterner udendørs, så er det essentielt, at du vælger nogle produkter af høj kvalitet. Nogle der rent faktisk kan tåle at stå ude i regn, slud, frost og blæsevejr. Det kan A2 living og deres galvaniserede lanterne. Spørger du interiørbutikken Pindhus, så er det den eneste lanterne, de anbefaler til udendørs brug.

Priserne på A2 living’s lanterne starter på 399 kr. for en galvaniseret model, der måler 25 cm. i højden. Vil du have en større lanterne, så kan du købe en maxi-model, der måler hele 60 cm i højden og som koster 949 kr.

Brug dem både forår, sommer og efterår

Det eneste tidspunkt på året, der ikke rigtig egner sig til lanterner, er vinterperioden. Her er det for koldt og vådt, og det er alligevel de færreste, der kommer ud i haven og oplever den hyggelige belysning. Til gengæld kan lanternerne bruges både forår, sommer og efterår, og hvis du har nok af dem, kan du skabe en helt eventyrlig stemning i haven.

Sådan gør du

Vil du have den romantiske og eventyrlige stemning frem i din have, så købe en række små lanterne og hæng dem på buske og træer – gerne så tæt som muligt, så det virker som om, der er rigtig mange lanterner.

Er du mere til et stilrent og skarpt look, så kan du købe en stor lanterne og stille den ved hoveddøren. Her kan den byde både dig, din familie og dine gæster velkommen med et stort vinterkram.

Sidst men ikke mindst er det rigtig hyggeligt på altanen eller terrassen, hvis du sørger for at stille et par enkelte lanterne her og der til at skabe den gode stemning.

Stearinlys eller ej?

Hvilke lys du vælger at sætte i lanternerne er en smagssag. Du kan sætte rigtige blokke af stearinlys derind, og håbe at vinden og dyrene ikke puster det ud. Alternativt kan du bruge et par af de batteridrevne lys, der finder vej til de danske hjem for tiden. På den måde undgår du også brandfaren, ligesom du slipper for at gå ud i den kolde nat, når stearinlysene skal slukkes.

Posted in: A2 living