Gør dit hjem grønnere med den populære efeu plante

By:

image

Er du en af de personer, som nyder og får fornyet energi af at være omgivet af planter og blomster, men som bare ikke har tiden til at passe og pleje dem? Så er du bestemt ikke alene. Vi arbejder mere og mere, og når vi så endelig har fri, bliver tiden enten brugt med familie og venner eller på ren og skær afslapning. Dette er blandt andet én af årsagerne til, at kunstige blomster og planter er begyndt at blive så populære. Den anden årsag er, at producenterne er blevet så dygtige til at fremstille de kunstige planter, at det kan være svært at se forskel mellem dem og den ægte vare. Så efter i en årrække at have været anset som mere eller mindre kiksede, er de kunstige planter igen ved at vinde frem, takket være producenternes dygtighed og grundet forbrugernes mangel på tid til at tage sig af de levende planter.

Efeu – den kravlende plante

Efeuen er en populær plante af mange årsager. Den er smuk og simpel med sine utallige grønne blade. Bladenes særlige form giver planten et særligt æstetisk udtryk, som passer ind i ethvert hjem. Sidst men ikke mindst er plantens kravlende bevoksning en grund til, at den for mange er en klar favorit og et førstevalg som udendørs plante. Ved at købe en kunstig efeu får du altså glæde af alle disse ting, som kendetegner planten, samtidig med at den kræver minimal pasning. Det eneste du skal tænke på er at støve planten af i ny og næ, og ellers bare nyde synet af den.

image-1

Børn i hjemmet? Vælg kunstige planter til gulvet

Udover minimal pasning og overraskende lighed med ægte planter, er der endnu en god grund til at vælge kunstige planter. Hvis du har børn i hjemmet ved du også, at børn er pilfingre. Det er takket være deres naturlige nysgerrighed, at børn lærer og udvikler sig, men det kan desværre også gå galt, hvis de får fingrene i noget, som ikke er godt for dem. Mange populære stueplanter kan indeholde ting, som er enten meget usunde eller ligefrem giftige for mennesker at indtage. Derfor er det en god ide at undgå at have planter stående indenfor børns rækkevidde. Men med kunstige planter kommer du udover dette problem, og kan altså stadig pryde dit stuegulv med en høj efeu, uden at bekymre dig om dine børns sikkerhed.

Posted in: Arbejde