Grønne tage og meget mere

By:

Nykilde.dk er et firma, der udvikler og sælger produkter til både privat og professionelt regi. Nykilde.dk tilbyder en lang række af løsninger til den grønne sektor, heriblandt grønne tage/sedumtage, græsfrø, frø af vilde blomster m.m. Plante- og vegetationsmåtter er ligeledes del af sortimentet, og du finder professionel rådgivning angående mange forskellige emner.

Grønne tage

En af de ting, som Nykilde.dk beskæftiger sig med, er grønne tage (også kaldet græstage eller sedumtage, grundet at denne type tag oftest består af såkaldte sedumurter). Et grønt tag er en klimavenlig tagløsning, der har den store fordel, at det tilbageholder en stor del af den nedbør, der falder på det. Hermed aflaster de grønne tage kloaksystemerne under kraftig nedbør – og grønne tage er dermed en god løsning, hvad angår lokal afledning af regnvand. Herudover fungerer et grønt tag som et naturligt klimaanlæg, der sørger for nedkølning i husets rum, og taget binder endvidere støv og skadestof, som dermed mindskes i luften.

Plante- og vegetationsmåtter

Nykilde.dk tilbyder ligeledes rullegræs og vegetationsmåtter, som er dansk producerede, og som indeholder planter og frø, der egner sig godt til netop det danske klima. Måtterne indeholder alt fra græs, stauder eller blomsterarter, alt efter hvad der ønskes, og de kan ligeledes fås ukultiverede – i så fald er frøene blot indsåede i måtterne.

 

Posted in: Nykilde.dk