Hundeseng fra MiaCara hos Petlux.dk

By:

Når du anskaffer dig en hund, er det ikke bare som at købe en ny sofa eller en cykel – det er et nyt, firbenet familiemedlem, du byder inden for i dit hjem. Og da det må antages, at din nye bedste ven skal tilbringe mindst et årti sammen med dig og din øvrige familie, skal dit hus eller din lejlighed også indrettes derefter.

Mange tror, at det er ok blot at lade deres hun sove på gulvet, evt. på et slidt tæppe. Men hvis du ønsker, at din hund skal invadere husets bløde møbler, som for eksempel sofaen, sengen eller lænestolen, er dette den stensikre vej at gå. Du ville ikke lade dig nøje med et tæppe på gulvet – hvorfor skulle din hund?

Find den rette hundeseng til din hund på Petlux.dk

En hundeseng behøver ikke nødvendigvis være en grim og ildelugtende affære. Moderne hundesenge fås med aftageligt vaskbart betræk, fremstillet i slidstærke og robuste materialer, som ikke samler støv og skidt, og som samtidig er behagelige for hunden at ligge i. Hos Petlux.dk finder du hundesenge fra MiaCara, et velanset og anerkendt mærke, som borger for den høje kvalitet og standard i såvel materialer som design. De lækre hundesenge fra MiaCara er kendetegnet derved, at de – ud over at være særdeles komfortable – er fremstillet i naturlige materialer og designet til at passe ind i selv det mest stilrene hjem. MiaCara hundesenge er en fryd for øjet – og for hunden.

Det store udvalg af hundesenge på Petlux.dk indeholder blandt andet den utroligt flotte Covo hundeseng, fremstillet i bøjet, lyst eller mørkt lakeret krydsfiner og polstret med en special designet skumpude, som understøtter hundens rygsøjle optimalt og giver den maksimale sove komfort. Bettrækket kan nemt tages af og vaskes i maskine, eller skiftes ud med et tilsvarende i en anden farve. De tilhørende hundetæpper er så smukke i farverne og materialerne, at de lige så godt kunne have været sofa plaider.

Køb hundeseng online hos Petlux.dk – det betaler sig!

Du kan se hele det store og utroligt velassorterede udvalg af hundesenge fra MiaCara på Petlux.dk – og bestiller du via den online shop, får du din hundeseng til en pris, der ligger langt under hvad du ellers kulle betale, hvis du valgte at anskaffe den fra en fysisk butik.

Når du handler hos Petlux.dk, får du gratis levering, når du bestiller for over 500,- kr.

 

Posted in: hundeseng