Huntercph.dk

By:

Har du hund eller kat er det helt sikkert værd at kigge forbi hjemmesiden Huntercph.dk. Hunter er et brand, som fremstiller eksklusive produkter til kæledyr, og der er god grund til at de er blevet et af de førende mærker indenfor branchen. 

Hunter har sin oprindelse tilbage i 1980, hvor den familieejede virksomhed åbnede dørene for første gang. Siden har det taget fart for det lille forehavende, der idag har mange engagerede og passionerede medarbejdere, som alle har interesse i dyrevelfærd. Og dyrevelfærd er netop en af kerneværdierne hos Hunter. Andre kerneværdier tæller kvalitet og godt håndværk. Der bliver hos Hunter altid anvendt råmaterialer af bedste kvalitet og innovation er et gennemgående træk ved produktionen, således at både dyr og ejere altid er sikret optimal funktion, komfort og glæde. 

Hos Hunter Cph er missionen at skabe størst mulig glæde og tilfredshed hos både kunder og de kæledyr, som produkterne er henvendt til. Er du eksempelvis på udkig efter et nyt halsbånd til din firbenede ven, kan du ved at vælge Hunter Cph sikre dig, at der er 100% garanti for god kvalitet og høj komfort. Det samme gælder alle andre produkter, som forhandles hos Huntercph.dk. Her kan man blandt andet købe mange lækre senge, tæpper og puder til hunde og katte. Med en seng fra Hunter til dit kæledyr, er du sikker på, at komforten er helt i top. Samtidig er designet tilpasset tidens trends, så du ikke skal gå på kompromis med indretningen i dit hjem.

Hunter Cph tilbyder desuden en lang række innovativt legetøj, som kan give dig og dit kæledyr mange gode timer sammen. Legetøjet er designet med henblik på at udvikle din hund eller kat mentalt og sikre optimal læring under legen. Du finder også belønnende legetøj, som kan fyldes med snacks, som dit kæledyr så skal forsøge at få ud.  

 

Posted in: Huntercph.dk