Hyld vindere med medaljer

By:

image

Skal du arrangere en sportsbegivenhed, hvor der er flere deltagende hold? Det kan være, at du skal arrangere en fodboldturnering, en håndboldturnering eller noget helt tredje. Til et sådant sportsarrangement er medaljer på sin plads, så alle på de vindende hold får en præmie med hjem, som de kan se på, og mindes dette arrangement. Især for børn er det noget helt særligt at få en medalje med hjem, som de kan vise frem til venner og familie efterfølgende.

Uanset hvilken sportsgren, dit sportsarrangement handler om, så finder du medaljer, der passer hertil. Derfor er det også muligt, hvis du planlægger et stævne, hvor forskellige sportsgrene er repræsenteret at få medaljer til alle de forskellige sportsgrene.

Skab unikke og billige medaljer

En medalje skal være unik, og skal skille sig ud fra andre medaljer, da det er med til at gøre det mere specielt at vinde medaljen. Det er knapt så sjovt at have en masse ens medaljer hængende, hvis man ikke kan se, hvor de forskellige medaljer er vundet. Det er muligt at finde et væld af forskellige og endda billige medaljer.

image-1

Du har mulighed for at få graveret medaljerne, så der står lige dét på dem, som du ønsker. Desuden kan I som sportsforening få monteret jeres emblem eller jeres stævnemærke på medaljerne, hvormed medaljerne bliver helt unikke for det enkelte stævne. Ved at skabe unikke medaljer vil vinderne også altid vide, hvilket sportsarrangement den enkelte medalje stammer fra, og vil derfor blive mindet om den dag, hvor medaljen blev vundet.

Derfor kan du, uanset hvilken type sportsgren, finde medaljer, der passer hertil, og som du kan gøre unikke, så de passer til nøjagtig det sportsarrangement, som du planlægger at afholde.

Posted in: Fritid & Hobby