Kæmpestort udvalg af cateringudstyr i høj kvalitet til billige priser hos Nordiskstorkokken.dk

By:

Hos Nordiskstorkokken finder du alt det cateringinventar, du har brug for, når du skal starte dit eget cateringfirma. Vil du lave kvalitetsmad til mane kunder, så er det vigtigt med ordentligt køkkenudstyr i dit storkøkken. I det kæmpestore sortiment hos Nordiskstorkokken.dk kan du vælge mellem cateringinventar som eksempelvis ovne, komfurer, kølefryseskabe, køkkenmaskiner, køkkenredskaber, service og termokasser til opbevaring under kørslen.

Godt cateringinventar skaber de optimale arbejdsforhold

Uanset om du leverer mad-ud-af-huset til privatkunder, eller du leverer kantinemad til personalet i forskellige virksomheder, så har du brug for gode arbejdsforhold i dit storkøkken. Ud over borde i den rigtige højde, komfurer, ovne og kølefryseskab, så har du brug for gode køkkenmaskiner som eksempelvis pålægsmaskiner, kartoffelskrællermaskine, blender/mixer, kødhakker, grønsagssnitter, som gør madlavningen nemmere. Du har desuden brug for gryder, pander, køkkenknive og skærebrætter i forskellige størrelser, som passer til de forskellige retter, som kunderne bestiller. Skal du levere buffet til en kantine, så kan du anrette det i en koldbuffet eller varmbuffet.

Termokasser til at holde maden varm

Når du har gjort dig umage for at lave lækker mad-ud-af-huset, så er det selvfølgelig vigtigt både for dig og for dine kunder, at maden bliver transporteret på en måde, så den holder sig varm og velsmagende. Intet er mere nedslående, end hvis man som kunde bestiller varm mad til et arrangement, og maden så er nærmest kold, når den skal serveres. Med termokasser i forskellige størrelser kan du sikre dig, at maden bliver opbevaret korrekt under transporten, og at du leverer mad i den kvalitet, som kunden forventer. Termokasser kan genanvendes, så du kan bruge dem mange gange.  

Billige priser og rigtig god kundeservice

Nordiskstorkokken.dk er specialiseret i storkøkkenudstyr af høj kvalitet til billige priser, og der er mere end 10.000 produkter i webshoppen. Som kunde får du en rigtig god kundeservice og professionel vejledning, og bestillinger leveres over hele landet, så du kan få alt det køkkenudstyr, du har behov for til dit cateringfirma og nøjes med at handle hos én leverandør.