Køb døre online på Melholt.nu

By:

Skal du have skiftet indvendige eller udvendige døre i din bolig ud, leder du sikkert efter et sted, hvor udvalget er bredt, kvaliteten er i top, og priserne er i bund. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, gider du nok ikke at få og kigge på de samme kedelige døre, som har slået sig i træet, eller hænger i hængslerne. Især ikke, når du har mulighed for at udskifte de kedelige døre med nye, flotte fyldningsdøre, franske døre eller døre med fulde glasfacader, som giver lys og luft til dine værelser og stuer.

Køb døre til hus eller lejlighed hos Melholt Handels Center

Det er vigtigt, at du, når du er på udkig efter en ny dør, har styr på målene. Døren skal passe ind i karmen, og dørhængslerne skal også være placeret i niveau. Til alt held findes der standarder for disse mål, og i langt de fleste tilfælde vil det være muligt at finde en dør, som passer ind i rammen, fordi denne lever op til disse standarder. I så tilfælde kan du blot bestille en standard dør. Skulle du være i besiddelse af en dørkarm, som ikke lever op til standardmålene, kan du på melholt.nu få råd og vejledning til, hvorledes du skal forholde dig, når døren skal monteres.

Find døre, dørkarme og dørgreb på melholt.nu

Melholt.nu er Melholt Handels Centers online shop. Her finder du Melholts store og varierede udvalg af døre i enhver afskygning, og til alle størrelser dørkarme. Du kan ligeledes se, hvilken størrelse murhul, der passer til de forskellige døre og dørkarme, så du ikke går galt i byen, når du skal bryde væggen ned med henblik på at isætte en ny dør. Der ud over finder du et stort udvalg af flotte og praktiske dørgreb og dørhåndtag.

Læs mere – og bestil ny dør online – på melholt.nu

Posted in: Melholt.nu