Kom på nettet overalt med mobilt bredbånd

By:

Mens normalt fastnet internet leveres via kabler, fungerer mobilt bredbånd lidt anderledes. Mobilt bredbånd forbinder til et mobilnetværk og sender data via 4G-tjenester – præcis det samme som det internet, du har på din smartphone.

Mobilt bredbånd kan fås som …

En dongle – som er en lille gadget på størrelse med en tommelfinger, som du sætter i usb-stikket i computeren, for at få forbindelse til internettet via et mobilt bredbånd og vupti så er du forbundet til hele verden gennem internettet.

En personlig Wi-Fi-enhed – Også kendt som en mi-fi, er en lille bitte mobil bredbånds router. Vi har i flere år kendt til mobilt bredbånd i al sin enkelthed, men vi har været vant til at det var et USB stik, man kan sætte i sin bærbare for at få net på farten. Nu er stikket simpelthen lavet om til en lille router. Og hele familien kan være på nettet med denne lille mobilt bredbåndsrouter, ikke kun den der sidder med computeren – det er da smart!

Wi-Fi i bilen – En speciel Wi-Fi-enhed, der er designet til at tilslutte en bil. Perfekt til streaming af musik via din telefon, når du skal ud på en lang rejse.

SIM-kort – Et mobilt bredbånd SIM-kort fungerer nøjagtigt som det SIM-kort der sidder i din mobiltelefon. Sæt dit mobilt bredbånd SIM-kort i SIM-kortsporet på din iPads eller tablet, og så kommer du online på ingen tid.

Den største fordel ved mobilt bredbånd er, at det er bærbart. Når du har en dongle eller en Wi-Fi-enhed, kan du tage den med dig alle steder og så længe du har 4G-signal, kan du bruge internettet. For dem der bruger internettet sparsomt, til for eksempel kun at tjekke e-mail fra tid til anden, kan et mobilt bredbånd være rigeligt, og det er meget billigere end fastnet.

Vær på nettet ligegyldigt hvor du er…