Laaserabatten.dk – billige låse og låsesystemer til døre og vinduer

By:

Er du lige flyttet ind i dit nye hus eller i din nye lejlighed, bør låsene være det første, du udskifter. Næsten uanset hvor nye, låsene i din nye bolig ser ud, kan du ikke være sikker på, om der eksisterer flere kopier af nøglerne rundt omkring. Og du står rigtig dårligt rent forsikringsmæssigt, hvis du oplever et indbrud, hvor tyvene har skaffet sig adgang til dit hjem ved hjælp af en nøgle.

Vælg de rette låsesystemer til din bolig

Bor du i lejlighed over første sals højde, er der sjældent noget grund til at sikre vinduerne, da sandsynligheden for, at disse vil blive benyttet under et indbrud, er forsvindende lille. Til gengæld bør du sikre alle indgange til boligen – det vil sige, såvel din hoved- og køkkendør som din altan dør. Disse døre bør forsynes med moderne låse med indvendig nøgle, således at man skal bruge en nøgle til at komme både ind og ud af lejligheden. Dette sikrer, at indbrudstyvene ikke kan skaffe sig adgang gennem for eksempel en smadret rude i altan døren, for dernæst at bruge hoved- eller køkkendøren til at komme ud med tyvekosterne.

Bor du i hus, bør du faktisk også forsyne dine vinduer med lås. Indbrud gennem et opbrudt vindue ses ofte i kvarterer, hvor haverne er ugenerte og tyvene derfor har fred og ro til deres forehavende. Med en effektiv lås på vinduet stikker du en kæp i hjulet på tyveknægtene, som vil være nødt til at knuse ruder for at få adgang, hvilket larmer en del og tiltrækker sig opmærksomhed. Og er dine døre samtidig forsynet med indvendig lås, begrænser du samtidig tyvenes udbytte af indbruddet.

Find billige låse og låsesystemer på laaserabatten.dk

I den online shop på laaserabatten.dk kan du finde låsecylindre og hele låsesystemer fra kendte producenter og til aldeles rimelige priser.