Lækre parfumer fra kendte mærker hos Creme De La Creme Shop

By:

Det at vælge den rette parfume, betyder mere, end du tror. Parfumen er som et usynligt skær, som omgiver dig, og som opfattes og fortolkes ubevidst af hjernen. På den måde kan den helt rigtige parfume føje en ny dimension til det look, du udtrykker gennem dit valg af tøj, smykker, accessories, sko, makeup og hårstil.

Forskellige parfumer til forskellige lejligheder

En parfume er ikke blot en parfume. Nu om stunder findes der flere forskellige varianter, fra de lette parfumer til daglig brug på kontoret, til de tunge, sensuelle dufte, som egner sig bedst til aftenbrug ved festlige lejligheder, hvor du virkelig ønsker at brænde igennem. Der findes naturligvis varianter, som lægger sig der imellem, men den generelle tommelfingerregel er, at du bør vælge en blid duft til når du er på arbejde, da en tung duft hurtigt vil komme til at virke kvalm over for dine omgivelser.

Vælg den parfume, som passer bedst til dig og din personlighed

En parfume vil aldrig dufte ens på to forskellige personer. Parfumens noter blandes med din egen duft og skaber et unikt og personligt duftindtryk. Derfor er det vigtigt, at du vælger en parfume, som passer til dig – og ikke til din veninde. Du kan teste, om en parfume passer til sig, ved at iføre dig den bag ørene eller i nakken, og lade den virke et par timer, fungerer duften for dig, kan du investere i den. Hos Creme De La Creme Shop kan du købe parfume online, og dermed betale en billigere pris end du betaler i en fysisk butik eller i et stormagasin.

Se det store og velassorterede udvalg af parfume fra flere forskellige design- og modehuse som for eksempel Guerlain, Nina Ricci, Givenchy Paris, Britney Spears,  Miss Sixty, Vita Liberata, James Bond 007 Fragrances, Miu Miu, Christina Aguilera, Abercrombie & Fitch, CND og Carolina Herrera i den online shop på cremedelacremeshop.dk

Posted in: Parfume