Lækre tasker og accessories fra Núnoo – find dem online

By:

Er du typen, som elsker at pifte dit moderigtige outfit op med smarte tasker, bælter, smykker og andre former for accessories? Så kan du finde de helt rigtige statement tasker hos det danske accessory brand Núnoo. Núnoo har igennem de seneste tre år været leverings dygtige i super lækre tasker i det fineste kvalitets læder, og i en designmæssig standard, som er helt og aldeles verdensklasse.

Tasker fra Núnoo er på én gang stilrene og unikke i deres udtryk, og er samtidig i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. De smarte tasker er fremstillet under bæredygtige forhold, og udformningen bærer præg af en håndværksmæssig høj standard – disse tasker er lavet til at blive brugt. Uanset om du er i markedet efter håndtasker, skuldertasker, clutches eller punge, kan du i Núnoos kollektioner finde lige præcis det, du leder efter.

Núnoo producerer kvalitets tasker i såvel ægte læder som ruskind og forvasket skind, i et væld af skønne farver og med smukke, designmæssige detaljer, som gør hver model unik. Se for eksempel den utroligt lækre, støvgrønne skuldertaske Nunoo Bag Mille Suede Grey 751698, som er fremstillet i ruskind, og med sine store lynlåse og flere forskellige lommer er både rå, praktisk og elegant på samme tid. Tasker fra Núnoo fås desuden med dyreprint eller nitter eller pailetter, så der er noget for en hver smag.

Find Nunoo tasker og accessories hos ENGBORK

Midt på Sjælland, i den idylliske by Næstved, finder du den velassorterede modebutik ENGBORK. ENGBORK er resultatet af Helle Engborks årelange drøm om at åbne egen forretning, hvilket hun realiserede i 2015. Og siden er det gået over al forventning. Faktisk var succes’en så omfattende, at Helle Engbork nu har måttet åbne en webshop for at imødekomme efterspørgslen.

Dette betyder, at du kan få adgang til at købe Núnoos lækre produkter hos ENGBORK på engbork.dk, hvor du også finder en perlerække af andre kvalitets brands så som Bands Of L.A., Bella Moda, B.Young, By Bram, Coster Copenhagen, Daniel Silfen, Depeche, Gant Shoes, Gestuz, Hollies Stockholm, Humblebird, Ilse Jacobsen, Inwear, Liberté, Lollys Laundry, Mentor, Maanesten, Mads Nørgaard, Meraki Skønhed, Neo Noir, No Name, Pom Amsterdam, Prepair, Sargossa, Scholdan-Lentz, Shoe The Bear, Sofie Schnoor, Stylesnob, The Love Knot, Two Danes og Unlimited Edition.

Du kan med fordel lade dig inspirere til din næste online shoppingtur på engbork.dk – her kan du få gratis levering af alle dine varer, når du køber for over 300,- kr., samt 14 dages fri returret.

Posted in: Nunoo