Mobile dæmninger lukker effektivt af for olieforurening

By:

Hvis du bruger olie i forbindelse med din virksomhed, er det en god ide, at du har nogle redskaber liggende, så I effektivt kan dæmme op for olieforurening, hvis uheldet skulle være ude. Olien kan hurtigt sprede sig på vandet, hvis den først er løbet ud. Det handler derfor om at forhindre den i at sprede sig på den mest effektive måde. Det kan du for eksempel gøre med mobile dæmninger. De er meget effektive til at dæmme op for udslippet, så det ikke er et større område, der bliver beskadiget. 

Et godt sted for din virksomhed at købe en mobil dæmning til at dæmme op for olieforurening er på hjemmesiden oliesug.nu. Det er en stor webshop, hvor de har en række forskellige produkter, der hjælper dig, hvis du har spildt olie på landjorden eller i vandet. Det er nogle produkter, som det er en god ide, at du har indkøbt, inden uheldet er ude. På den måde kan du være sikker på, at du kan handle hurtigt, hvis der sker noget. Det er meget ubehageligt, hvis du er nødt til at se magtesløs til uden at kunne gøre noget, hvis der kommer et olieudslip. 

De mobile dæmninger skal fyldes med vand. Det gør, at de er meget nemme og hurtige at sætte op. Du kobler dem til en vandledning og lader den pumpe dæmningen fuld af vand. Dæmningen kan holde op til 55 centimeter vand ude – eller inde. Du kan derfor dæmme et ret stort vandområde ind. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan få stoppet spredningen af olien. 

Hvis din virksomhed eller din bolig ligger i et område, hvor der ofte er risiko for oversvømmelse, er det også en god ide, at du har en mobil dæmning liggende. Det tager langt tid at stable nok sandsække op til at dæmme op for vandmasserne. Med en mobildæmning, som I nemt og hurtigt kan fylde med vand, kan du effektivt holde store mængder af vand væk fra din ejendom. 

Den mobile dæmning kan klare temperaturer ned til minus 20 grader og op til 140 grader. Den kan derfor bruges i al slags vejr her i Danmark. Den slutter 100 % tæt uanset temperaturen. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bekymre dig om, at der skulle gå hul på den, så vandet løber ind på din grund, eller at forureningen spreder sig yderligere. Den mobile dæmning fylder ikke meget, når der ikke er vand i. Den vil derfor være nem at have på lageret. 

Posted in: Olieforurening