Økologisk frugtordning til en sund og klimavenlig hverdag

By:

Klimakrise, forurening af grundvandet, CO2-udledning, Paris-aftale og klimamål. Nyhederne strømmer over med skræmmende historier om klimaet, og hvad der bliver gjort for at redde det. Det er der selvfølgelig en grund til, for klimakrisen skal tages alvorligt, og vi kan alle sammen være med til at gøre en forskel. For eksempel ved at skifte til økologi. Med en lækker økologisk frugtordning fra Frugtordning.dk kan du give dine medarbejdere en sundere hverdag og samtidig slå et slag for miljøet.

Fordi det ikke er sprøjtet, har økologisk frugt naturligt kortere holdbarhed, hvilket kan afholde nogle fra at købe økologisk frugt. Men med en økologisk frugtlevering fra Frugtordning.dk behøver du ikke bekymre dig om det. Her bliver der leveret ny frugt hver eneste dag, og I er derfor sikret friskhed og saftighed i hver enkelt bid. Samtidig behøver I ikke bekymre jer om at indtage rester af sprøjtemidler. En økologisk frugtordning er det naturlige valg.

Varieret udvalg

De økologiske frugtkurve og -kasser fra Frugtordning.dk består af 100 procent økologisk frugt, og i de sæsoner, hvor det er muligt, er frugten også dansk. Frugten bliver pakket i virksomhedens eget pakkeri af dansk personale med speciale i håndtering af økologisk frugt.

Indholdet i kurvene varierer med årstiderne, og et stort udvalg af forskellige frugter og sorter, betyder, at I får et varieret og frisk udvalg af frugt hver eneste dag. I kan desuden vælge økologiske tilvalg for endnu mere variation. For eksempel tilbyder Frugtordning.dk et stort udvalg af økologiske nødder.

Så tøv ikke. Klik ind på Frugtordning.dk, og læs mere om mulighederne og fordelene ved en økologisk frugtordning på arbejdspladsen. Her kan du også udfylde en kontaktformular og få et godt tilbud til din virksomhed.

Posted in: Sundhed