Opbyg liveoplevelsen med Sunstill.dk

By:

Der er mange sammenhænge, hvor man skal have opbygget en scene til at skabe liveunderholdning, og anledningen, stedet og størrelsen kan forme stort set alle parametre derefter.

Det kan være, der er tale om en udendørskoncert – hvor man selvfølgelig nøje skal studere vejrudsigtene helt op til arrangementets afholdelse – af større eller mindre art, hvor man kan have behov fra alt fra en provisorisk scene, der blot skal være hævet en halv meter, så alle publikummer kan se, til den formfuldendte scene, der ligner noget fra en festival, hvor den er omkrandset og omringet af lys- og lydudstyr.

Arrangementet kan også foregå indendørs og afholdt i alt fra spillehaller, sale, forsamlingshuse og videre, men en fællesnævner ved disse er det følgende udstyr, som er brugbart og stort set uundværligt ved ethvert af disse arrangementer, og mange af disse foranstaltninger kan købes via Sunstill.dk.

Du skal have et PA-anlæg til mikrofonerne, der skal være lydopsætning, så eventuelt forstærker-udstyr kan nå omkring i hele salen. Man har brug for lysudstyr, der nogle gange kan figuere i sammenhæng med underholdningen.

Hvis arrangementet er af den professionelle art, så sørger man selvfølgelig også for at have professionelle lyd- og lysfolk til at tage sig af disse tjanser.

Så kan det være nødvendigt med barrierer mellem scenekanten og den forreste række af fremmødte publikummer, hvor der eventuelt kan blive indsat sikkerhedsfolk, der løbende kan holde øje med sikkerheden. 

I de mindre afdelinger kan man også få brug for enkeltdele som flyttevogne til større partier scene-udstyr, til gelændere ved afspærring, strips til opdeling og helt ned til de mindste kroge, man bruger til sceneopsætningen.

Det kommer som sagt an på, hvor stort ens budget er til det enkelte arrangement, hvor meget man har at gøre godt med, men hvis man drømmer om at få god feedback fra både kunstnere, publikum og ledelsen, så bør der ikke spares på nogle områder.

Posted in: Sunstill.dk