På besøg i Århus: 3 ting, du skal se

By:

Når vi nu ikke rigtig kan komme til udlandet, må vi nøjes med de danske perler – og hvilket bedre sted at starte end i smukke Århus, som har så meget at byde på? Århus er Danmarks andenstørste by fyldt med aktiviteter, smuk arkitektur og kulturelle tilbud udover det sædvanlige. Vi giver her et par bud på, hvad du skal se i Jyllands hovedstad.

Butiklivet i centrum

Århus har et fremragende gågademiljø med området omkring Århus Å og Åboulevarden som det mest inspirerende stykke. Her kan du finde cafeer og butikker for enhver smag, om du er til stofbutik i Århus eller noget helt andet. Du vil uden tvivl genkende det smukke område fra et væld af film og serier, som er blevet optaget netop omkring dette område.

Den gamle by

Denne del af byen er uden tvivl den mest charmerende del og det, som man typisk forbinder med byen Århus. Den gamle by indbyder til historiske vandringer i de brostensbelagte gader, hvor man virkelig får en fornemmelse af historiens vingefang. Lad dig opsluge på en guidet tur og bliv klogere på, hvordan Århus egentlig er blevet til den by, den er i dag.

Aros

Ingen Århus-liste uden det kendte Aros. Aros er ikke nødvendigvis det største museum, men det er et ikonisk stykke arkitektur, som særligt kendetegnes ved den regnbuefarverede gang i toppen, hvorfra man kan se hele byen. Det er utroligt Instagram-venligt, og der venter dig her mange gode timer i selskab med både store og små stykker kultur, der venter på at blive besøgt af dig.

Posted in: Tekstiler