Papirruller i høj kvalitet fra YourCare

By:

Hos Yourcare kan du finde et stærkt udvalg af papirruller til forskellige formål i din klinik. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis det, du har brug for allerede i dag.

Papirruller til gode priser

Hos YourCare sælger vi papirruller til gode priser, så alle kan få god kvalitet til en stærk pris. I vores sortiment finder du blandt andet papirruller/servietter i meget fin kvalitet til high/low behandlerbrikse. De findes i størrelsen 22cmx 69 meter per rulle, og du får 25 ruller i en kasse. Papiret er robust, tyndt og fedtafvisende silkepapir. Derudover finder du også udover papirruller papirservietter i ark med hul til ansigtet. De er i størrelsen 31×31 cm og kommer i 1000 stk. pr. kasse. Dette papir er ligeledes stærkt, fedtafvisende og samtidigt tyndt. Der findes altså lige præcis de slags papirruller eller papir, som du har brug for til din klinik hos YourCare.

En verden af behandlingsprodukter

Hos YourCare er der en hel verden af produkter, som kan bruges i led med behandling. Vores produkter er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og kiropraktorer, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at de produkter du modtager fra os er af den højeste kvalitet. Vi forhandler blandt andet smertelindrende produkter såsom BioFreeze Gel samt støttepuder til gravide. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har masser af erfaring indenfor behandlingsverdenen og svarer gerne på spørgsmål og hjælper dig på rette vej. Indtil da kan du gå på opdagelse i vores online shop og finde lige præcis det, du leder efter.