Professionelle rengøringsmidler til alle former for rengøring

By:

Skal du bruge rengøringsmidler engros til en genstridig plet, så kan du med fordel kontakte en professionel virksomhed, som kan give gode råd og vejledning. Det kan nemlig være svært at komme pletterne til livs.

Knud E. Dan producerer egne rengøringsartikler i Greve og med mange års erfaring inden for branchen, leverer de nogle af markedets absolut bedste produkter – uanset hvilken branche, du er i.

Fra daglig rengøring til specialrengøring

Har du brug for rengøringsmidler til den daglige rengøring i institutionen, virksomheden, butikken eller på kontoret, så finder du produkter, der egner sig til alt fra gulvvask til toiletrens – og der er ganske givet et produkt, der passer til lige præcis det materiale, du skal rengøre.

I den daglige kategori finder du også tekniske kemikalier og midler til blandt andet tøjvask, maskinopvask og toilethygiejne, fx rensebenzin, terpentin, saltsyre, natronlud og citronsyre. Har du specielle krav eller står du med en vanskelig plet, du ikke kan komme til livs, så tag et kig på Knud E. Dan’s tips og trick; der er mange gode råd at hente.

I den mere specielle afdeling er der blandt andet food rengøring, og også her har Knud E. Dan specialiseret sig. Det betyder, at du finder rengøringsmidler og desinfektionsmidler til alle opgaver inden for food rengøring i blandt andet industrien, restaurationer og fødevarebutikker.

Tilbehøret finder du også

Rengøring er ikke bare kemikalier og rengøringsmidler – det er også alt det tilhørende udstyr som handsker, mopsystemer, papirvarer og andre rekvisitter. Alt det finder du hos Knud E. Dan, der har gennemtænkte systemer på lager.

Hvis du arbejder med rengøring, så er det først og fremmest vigtigt, at du passer godt på hænderne og huden. Til det skal du bruge gummihandsker, gode sæber og kvalitetsplejemidler, der beskytter huden. Er du i tvivl, så spørg hos virksomheden, der har stor erfaring på området.

Når den personlige beskyttelse er på plads, så kommer vi til udstyret. En god, grundig rengøring kræver nemlig det rigtige udstyr – ellers bliver det både for hårdt og for ineffektivt. Knud E. Dan er lagerførende i forskellige mopsystemer af høj kvalitet, støvsugere og maskiner fra blandt andet Nilfisk og Numatic og ikke mindst papirvarer af forskellig slags – både til toilettet, kontoret og selve rengøringen.

Tøv ikke med kontakt

Leder du efter en stabil samarbejdspartner på engrosfronten, så skal du ikke tøve med at kaste et blik på Knud E. Dan. Du får mange års erfaring med i handlen, og det er en kvalitet, der er værd at tage med sig, når det handler om rengøring og genstridige pletter.