Sådan finder du det rigtige sænkningssæt til din undervogn

By:

Hvis du vil sænke din undervogn for at få et bedre greb på vejen og et sejere udseende til din bil, er det vigtigt, at du sætter dig ind i de forskellige muligheder, du har. Som regel kan du nemt selv montere et sænkningssæt, hvis du har lidt mekanisk snilde, men det er bestemt ikke lige meget, hvilket sæt du vælger til din undervogn. Vi har lavet en lille guide til dig, der er inspireret af den på webshoppen billig-gevindundervogn.dk. De er nogle af dem i Danmark, der har bedst styr på, hvordan du skal sænke din bil. 

1. Sportsundervogn giver en mere sporty kørsel

Når du vælger et sænkningssæt til en sportsundervogn, får du et sæt, hvor fjedre og støddæmpere er afstemt perfekt til hinanden. Det giver dig en meget behagelig og rolig kørsel, selv når du kører hurtigt og “sporty”. Støddæmperne i en sportsundervogn arbejder bare hurtigere end andre former for støddæmpere. Det er derfor ikke underligt, at de er første valget for rigtig mange mennesker. Samtidig er det en mulighed, der gør, at der ikke er nogen risiko forbundet ved at sænke din bi. Hvis du gerne vil hæve den senere, kan du sagtens gøre det. 

2. Bestem selv højden med en gevindundervogn

For nogle er det vigtigt, at de selv kan bestemme, hvor meget de gerne vil sænke bilen. Har du det sådan, er det højst sandsynligt en gevindundervogn, du skal have. Der kan du selv bestemme, hvor mange centimeter lavere din bil skal være. Det er med til at give dig det look, som du foretrækker. Den anden fordel ved, at det er så nemt at indstille, hvor høj eller lav undervognen skal være, er, at du kan sænke undervognen om sommeren, når det er tørt, og så hæve den om vinteren, når der er masser af sne og vand på vejene. 

Posted in: Undervogn