Shoes for Crews – sikkerhedssko i lækkert design til kokke, tjenere og køkkenpersonale

By:

Ansatte i hotel- og restaurationsbranchen har brug for komfortable og skridsikre sko, som de kan gå rundt i mange timer om dagen uden at blive trætte i fødderne. De bedste arbejdssko til formålet er mærket Shoes for Crews, som imødekommer alle de krav og behov, som tjenere, kokke og kantinepersonale har. Shoes for Crews er nemlig kendt for at være et skomærke med et smart og innovativt design og rigtig god kvalitet.

Flotte designs og lækker kvalitet til damer og herrer

Shoes for Crews fås i den danske netbutik Imagewear.dk, som har Danmarks største udvalg af uniformer og arbejdssko til ansatte i hotel- og restaurationsbranchen. Her fås et stort udvalg af Shoes for Crews til både damer og herrer i mange forskellige flotte designs og størrelser. Eksempelvis fås Falcon skridsikre sko til kvinder og mænd, som er en bestseller og super velegnet til restaurantpersonale. Leder man efter en mere elegant sko til sin uniform, kan damerne eksempelvis vælge en Mary Jane II damesko i ægte sort læder med bindestrop, og herrerne kan vælge Stateman sko, som er en sofistikeret slip-on sko med fantastisk komfort i håndlavet italiensk læder.

Undgå trætte fødder med komfortable arbejdssko

Til kokke- og kantinepersonale er en sko som Condor Falcon II en supergod sikkerhedssko. Skoen har et atletisk design med en skridhæmmende sål og høj fleksibilitet. Skoen er ideel at have på i restauranter eller storkøkkener, hvor det er vigtigt med skridsikre sko, og skoen har en rigtig god stødabsorbering med en anti-fatique polstret indersål. Skoen er desuden afvisende mod animalsk fedt, olie og kemiske stoffer.

Gode tilbud og professionel vejledning

Har du ansvaret for at bestille sikkerhedssko af god kvalitet til de ansatte på en restaurant, kantine eller hotel, så kan du med fordel vælge Imagewear.dk som leverandør. Her får du en professionel vejledning af fagkyndigt personale, hvis du har spørgsmål vedrørende produkterne, og du får god kvalitet til favorable priser samt hurtig levering.