Skifte de gamle låse ud med nye og mere sikre systemer

By:

image

Er din gamle cylinder i hoveddøren brugt og slidt? Eller måske du har mistet dine nøgler, og derfor gerne vil være helt sikker på, at du ikke får nogle ubudne gæster? Så kan du med fordel vælge at købe nye låsecylindre hos totallaase.dk. De har et bredt udvalg af cylindre i forskellig kvalitet og prisklasse. Hvis du er på udkig efter låse af god kvalitet, kan blandt andet anbefales Kaba Expert. Det er på linje med det velkendte mærke Ruko. Men fordelene ved Kaba er, at den er patentsikret til år 2024. Måske du er mere til de klassiske og velkendte Ruko låse vi alle er opvokset med. Så kan du eksempelvis tage et kig på Ruko Garant Plus. Det er Ruko’s mest sikre låsesystem til private. Med Garant Plus følger der et kort med en personlig kode, og nøglerne er patentbeskyttet

Mere sikkerhed med Abus Bravus

Hvis du ønsker, at du er helt sikret mod, at nogen skulle kunne kopiere dine nøgler, kan du vælge den smarte Abus Bravus låsecylinder. Det er et låsesystem, hvor nøglerne kun kan kopieres ved autoriseret forhandlere. Derudover skal du vise et personligt sikkerhedskort, hvis du skal have lavet en kopi af dine nøgler. Det er virkelig et system med høj sikkerhed, der ikke koster betydeligt mere end andre låsecylindre.  

Låse til erhverv

Et godt og anbefalelsesværdigt låsesystem til erhverv er klart Abus Vitess. Med dette er ulovlig kopiering fuldkommen udelukket. Fordi nøglerne er formet som en blød bue og cylinderen har Intop-nøglestopsystem, er det meget svært for indbrudstyve at lirke låsen på. Har du eksempelvis en større virksomhed eller boligforening, der har behov for, at der er et høj niveau af sikkerhed, er det en fordel at investere i et Abus Vitess låsecylindersystem. Det er et oplagt valg til større låsesystemer. Vitess-serien er registreret i højeste sikringsklasse hos Forsikring & Pension og har uendelig varemærkebeskyttelse.

Posted in: Hus & have