Smukt stof til hverdag og fest

By:

Stofstedet forhandler næsten alle tænkelige typer stof, du kan tænke dig. Du kan få stof til både hverdag og fest, samt alt det tilbehør du har behov for når du går i gang med et syprojekt.

Til festen
Skal du for eksempel til en ekstravagant begivenhed og sy en ny kjole til dagen, kan du med fordel tjekke Stofstedets fløjl og velour sektion ud. Når du skal sy en fløjlskjole, skal du bruge universal eller skarpe maskinnåle størrelser og bomuld eller silketråd. Både nål og tråd kan du naturligvis også købe på Stofstedet.

Til hverdagen
I hverdagen skal man også have tøj på, og er du flittig, kan det være at du syr det meste selv. På stofstedet kan du få bukse stof, kkjortestof og dragtstoffer, der som regel består af stof som polyester. Polyester er maskinvaskbar, hurtigtørrende og krøller ikke. Polyester kan indrettes efter forskellige styrke- og størrelsesbehov. Det er slidstærkt med formfastholdelse i forhold til andre fibre, og derfor er det ideelt når du vil sy dig et bare gode, solide og – selvfølgelig – smukke bukser.

Til familien
Har du eller en du kender fået en lille ny, har Stofstedet også et kæmpe udvalg af stof til at sy nyt tøj eller bamser til baby. De har en hel sektion af børnestof, hvor du finder skønne metervarer kreative projekter til babyer og børn. Du kan både finde stof til tøj, gardiner, sengetøj eller frugtposer i jersey eller fast bomuld. Mange af metervarerne er økotex 100 certificeret, det vil sige økologiske og helt ufarlige. Du kan bestille afklip til forstykker, eller metervare hvor prisen er pr. meter.

Start hos Stofstedet.dk
Når du skal ud og handle stof ind, er det en god ide at starte hos Stofstedet, fordi de har alt det du skal bruge og lidt til – og så er der gode råd at hente på hjemmesiden.

Posted in: Stofstedet