Smykker til ethvert outfit

By:

Vi er i Danmark verdensberømte for vores gode stil og vores klassiske samt elegante designs. Men det er ikke blot i møbelbranchen vi danskere gør det godt, vi er også kommet rigtig godt efter det hvad angår smykker.

Dit valg af smykker er ganske enkelt din signatur” som Anja Camilla Alajdi, der er designer for smykkefirmaet Marianne Dulong, så fint har formuleret det. Den følelse vi alle får når vi bærer smukke og elegante smykker, er umulig for os alle at benægte. Betydningen af disse, er klart med til at sætte sidste præg på outfittet og tage det til det sidste level.

smykker

@My_full_house

Ure og især smykker er noget de fleste kvinder i dag prioriterer højt. Der er kommet langt færre regler hvad dette angår, hvilket vil sige der i dag f.eks. ikke er bestemte fingre du skal bære dine ringe på. I dag bruger man ringe på alle fingre og man har gerne flere på samme. Dertil er de helt små og spinkle ringe kommet til og disse skal gerne sidde på så mange fingerled som muligt. Den danske smykkedesigner Julie Sandlau, har igennem flere år designet smykker til alle landets kvinder. Hun kan noget beundringsværdigt og stort set alle kan finde noget i hendes kollektion, man bliver forelsket i. Hun har lavet utrolig mange ringe, både de mere enkle og hverdagsagtige ringe, men hun har også lavet ringe som skriger på at blive brugt til sommerens fester – eksempelvis ringen ”Diva”, som meget passende er navngivet dette grundet dets luksuriøse og stilede signalværdi.

I forhold til armbånd, så er det blevet meget populært at have så mange på kroppen som muligt. Vi blander dem gerne sammen med vores ur og der er ikke længere krav til at farverne eller størrelserne skal matche hinanden. Udover at bruge armbåndet på håndleddet, så er det blevet mere og mere populært, at sætte armbåndet længere oppe på armen, da dette er med til at personliggøre éns outfit, da det medvirker til et mere særligt og moderne look. Især den danske virksomhed, Georg Jensen, er kommet rigtig godt med hvad angår smykker. De er bl.a. lige udkommet med en helt ny smykkekollektion, hvor bl.a. armbådet ”Alliance” indgår. Denne er stilet og tilsætter det sidst til outfittet, da armbåndet er så tilpas stor, at det nok skal markere sig, trods det rolige og enkelte look.

ur fra dw

@Homebyfie

Det er ikke kun fingerringene og armbåndene vi udvikler os på, men også øreringene er blevet mere rebelske og specielle. Førhen var det meget brugt at have en lille sten eller perle i hvert øre. I dag ser vi store og små ringe hænge fra øret eller en ørering som kravler op langs øret. Smykkedesigneren Sif Jakobs’s er bl.a. en af de designere, som har turdet at designe noget, vi ikke er vant til at se. Hun har designet de smukke øreringe ”Felline”. Disse er et par creoler som er besat med zirkoner. Super skønne og elegante, perfekte til både hverdag og fest!

Alle vores smykker er i dag taget til et nyt og mere moderne look.

Vi vælger i dag langt mere efter hvad vi selv føler os smukke med fremfor at rette blikket mod hvad alle andre vælger at går med!

Posted in: Smykker