Solfilm til vinduer fra solfilm.dk

By:

Hvis du nogen sinde har prøvet at arbejde I et storrums kontor I et moderne kontor domicil, så ved du også alt om, hvor drønhedt sådan et lokale kan blive om sommeren, når solen rigtig bager. Måske har du også samtidig været så heldig at være udsat for et bedaget air condition system, som, ud over hele tiden at være I stykker, får hele afdelingen til at nyse og forårsager hold i nakken hos de ulykkelige, der skulle komme for skade at sidde lige under en luft kanal. Det er slet ikke optimalt, og holder ikke i længden. Et godt air condition anlæg er dyrt i drift, og er man så uheldig at være i besiddelse af et dårligt eet af slagsen, koster det endnu mere at udskifte.

Til alt held findes der gode og billige alternativer til air condition. Én af dem er at beklæde de store vinduer i kontor bygningen med solfilm. Ud over det, at du sparer udgiften til air condition, vil en solfilm også forhindre andre gener, som for eksempel genspejling i computer skærme, og direkte sollys på medarbejderne.

Hvis du vælger at anvende solfilm til vinduer, får du således flere gevinster. Mængden af sol lys, som trænger gennem vinduerne, vil reduceres drastisk. En følgevirkning heraf er, at temperaturen stabiliseres, uden at du behøver at gøre noget aktivt for at køle rummet ned. Temperaturen vil finde et behageligt leje, og dette er særdeles befordrende for arbejdsglæden og dermed produktiviteten. Mange undersøgelser peger på, at produktiviteten i et lokale falder, når temperaturen i lokalet kommer op over de 23 grader. Således kan du forbedre indeklimaet på din arbejdsplads og øge produktiviteten og motivationen blandt medarbejderne blot med eet simpelt tiltag. En anden bonus er, at en god solfilm vil reducere sol lysets øvrige genere, som for eksempel genskin i skærme. Lyset fra solen vil stadig kunne anes i lokalet, men i en væsentlig mere afdæmpet form, som ikke er så voldsom – man slipper med andre ord for at sidde og knibe øjnene sammen, mens man arbejder.

Af samme grunde som ovennævnte er solfilm også en god idé, hvis klasseværelserne på en skole eller anden uddannelses institution har store vinduer med stort lys indfald. Eleverne eller de studerende får, på samme måde som medarbejderne i et storrums kontor, vanskeligere ved at fokusere, når temperaturen stiger.

Hos solfilm.dk kan du få et godt tilbud på professionelt opsat solfilm til dit kontor, din skole eller din institution.

Posted in: Solfilm