Specialøl til den kræsne gane

By:

specialoel

Er du en af dem, der ikke nyder et fint glas rødvin, eller slutter dagen af med en mousserende hvidvin. Men til gengæld værdsætter et mørkt og boblende glas øl af god kvalitet. Den slags bryg, der byder på mere end blot den klassiske fadøl.

Bagsværd Vinhandel byder på specialøl

Heldigvis er det blevet langt mere populært at drikke lækre og interessante øl i Danmark, end hvad det var for få år tilbage. Man kan se flere mikrobryggerier poppe op i både Danmark, såvel som i udlandet. Og flere barer i byerne er dedikeret til kun at behage de øldrikkende feinschmeckere.

De specielle og anderledes øl bliver brygget efter de traditionelle danske metoder. Derfor har Danmark også opnået en fremtrædende plads på verdenskortet, når det kommer til brygning af øl.

Af den årsag kan du hos Bagsværd Vinhandel finde et nøje udvalgt sortiment af øl fra både den nationale og internationale scene. I webshoppen har de en blanding af importerede øl og øl fra flere af de kendte danske bryggerier.

Her kan fremhæves producenter som Mikkeller, Amager Bryghus, Baladin, Orø Bryghus og Syndikatet. Bare for at nævne et par stykker.

Uanset, hvilken stilart, der er din favorit, vil du med sikkerhed kunne finde noget til din smag. Der er både pale ale, pilsner, lager, stout, porter og weissbier. Du finder ligeledes de mere sæsonbetonet juleøl og påskebryg i deres sortiment.

Hvis du nyder smagen af en god øl, men ikke ønsker alkoholen, kan du nappe dig en velsmagende alkoholfri øl. Desuden har de selvfølgelig også glutenfrie øl og økologiske øl.

Udvid din ølhorisont med en smagning

Du kan hos Bagsværd Vinhandel bestille en ølsmagning, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvordan rigtig god specialøl smager. Og muligvis finde en ny favorit! Det kan ligeledes blive afholdt som et firmaarrangement i deres smagskælder under butikken i Bagsværd, eller i din virksomhed.

Posted in: Mad og drikke