Står I overfor at skulle renovere jeres stald?

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

image

Så bør I kigge nærmere på Staldinventar.dk, der i mere end 30 år har produceret staldinventar i højeste kvalitet til danske stalde. De har produkter til både heste- og kostalde samt en masse forskelligt tilbehør. Hvis I ønsker at give jeres stald et mere unikt udtryk, så er det altså her I skal finde jeres nye bokse, stalddøre og –vinduer.

En nemmere dagligdag og en flottere stald

I kan være sikre på, at når I bestiller hestebokse her, så lever de op til alle krav til hestens velbefindende – de er nemlig lavet i samarbejde med hestefolk. Boksene kan laves i forskellige materialer og på forskellige i mål, så I altid kan få bokse, der passer perfekt ind i netop jeres stald. Afhængigt af jeres stald kan nogle stalddøre være mere velegnede end andre, eksempelvis er den konventionelle stalddør måske ikke den mest oplagte for jer – måske er det bedre med todelte døre eller døre med sidepartier. Stålstaldvinduerne leveres altid med 6mm hærdet glas, justerbare hængsler, beslag til både låse og til at sætte vinduet på klem, samt aluminiums vinkler som glaslister. Det betyder, at vinduerne ikke kræver nogen særlig vedligeholdelse udover en polering i ny og næ.

image-1

Dansk design og kvalitet

Grundet deres store erfaring inden for branche har de stor forståelse for hvad der fungerer og ikke fungerer i en aktiv stald. I dag udvikler de deres inventar i 3D tegneprogrammer, og produkterne bliver dernæst produceret af avancerede robotter. Det er altså en kombination af godt og solidt håndværk med moderne teknologi. Alle deres produkter er således både designet og fabrikeret i Danmark, dermed kan I altså også altid forvente konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.

I kan se de mange forskellige og unikke produkter på hjemmesiden og blive inspireret til udvidelsen eller renoveringen af jeres stald.

Posted in: Fritid & Hobby